Αντωνιάδη: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο F4»

12/02/2017 21:22955Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΑιγάλεωΑγγελική ΑντωνιάδηΚατερίνα ΒλάχουΚατερίνα ΚουλοπούλουΕΣΠΕΔΑΝεάνιδες
be a maverick

Η «σκηνοθέτιδα» της φετινής επιτυχίας του Αιγάλεω που οδήγησε το Σίτι σε ένα ακόμη φάιναλ φορ, Αγγελική Αντωνιάδη, σχολίασε στο Volleyland.gr μετά την λήξη του αγώνα με τον Πορφύρα: « Μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να περάσουμε στο φάιναλ φορ. Εύχομαι τα παιδιά να είναι γερά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ώστε να περάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης που είναι και ο στόχος μας.»

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Πορφύρα, πρόσθεσε:» Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα όπως είναι ο Πορφύρας.  Από την πλευρά μας, είχαμε συγκέντρωση γιατί ήταν ένα παιχνίδι νοκ άουτ,  πιέσαμε στο σέρβις, είχαμε πάθος και δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ.»

Η αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας, Κατερίνα Βλάχου που αγωνίστηκε με πυρετό, δήλωσε: « Παρουσιαστήκαμε σοβαρές, συγκεντρωμένες και πήραμε τη νίκη που θέλαμε ώστε να πάμε στο φαιναλ φορ και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Το μυαλό μας είναι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ενώ θα περιμένουμε να μάθουμε και την έδρα των αγώνων»

Η Κατερίνα Κουλοπούλου που  είχε ανακηρυχθεί MVP, στην αντίστιχη περυσινή διοργάνωση,δήλωσε: « Κερδίσαμε δίκαια τον Πορφύρα και πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στο φάιναλ φορ. Πλέον θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό.»

Τέλος η Ιωάννα Χαριτωνίδη που βοήθησε αποφασιστικά στην φετινή πορεία και πρόκριση του Αιγάλεω στο φάιναλ φορ, υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενη που περάσαμε στο φαιναλ φορ. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και το αξίζαμε. Πλέον το μυαλό μας είναι στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό.»

 

Σχετικά Άρθρα