Ανώτερη η Θήρα 3-0 την ΑΕΚ

08/10/2018 17:07787Α.Ο. Θήρας Α.Ε.Κ.
Ετικέτες: ΑΟ ΘήραςΑΕΚ
tatoo

Σαφώς βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα της Σαντορίνης και νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 στον αγώνα που διεξήχθητο απόγευμα του Σαββάτου στην Σαντορίνη.
Αξίζει να σημειωθεί πως παίχτηκαν τέσσερα σετ (το τέταρτο παίχτηκε στα 15). Ο ΑΟ Θήρας είδε όλες τις παίκτριές του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, αφού καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, σημειώθηκαν πολλές αλλαγές.
Ανάμεσά σε αυτές ήταν και η Ευαγγελία Μερτέκη, η οποία παρότι βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, πήρε με την σειρά της λεπτά συμμετοχής από το Μπράνκο Γκάιτς.
Χρόνο συμμετοχής πήρε και η Δαμίγου από τις ακαδημίες της ομάδας, κάτι που βέβαια είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τον προπονητή της Θήρας, ο οποίος αρέσκεται στο να ποντάρει στις «μικρές» της ομάδας.
Ο Μπράνκο Γκάιτς έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο φιλικό με την ΑΕΚ, βλέποντας βέβαια πως παιχνίδι με το παιχνίδι η Θήρα αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της.
Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ βρέθηκαν πάνω από 400 φίλοι του συλλόγου, δείχνοντας πως και στο φετινό μαραθώνιο του, θα είναι πιστοί συμπαραστάτες του.
ΑΟ Θήρας – ΑΕΚ 3-0
Τα σετ: 25-19, 25-21, 25-20, 15-11
A.O. Θήρας (Μπράνκο Γκάιτς) : Πίλεπιτς, Ξανθόπουλου, Καλαντάτζε , Καραφουλίδου,  Καλανταρίδου , Εμμανουηλίδου, Αρτακιανού,Μερτέκη, Φίλντ, Κοσμίδου, Δαμίγου.
ΑΕΚ (Ελένη Μεμετζή) : Τοτσίδου, Χρήστου, Γιοβάνη, Καββαδία, Ζίγκα, Σκυθιώτη, Τέζα, Μπελιά, Μπανίκα, Σουβαλιώτη, Αντωνιάδη, Εικοσπεντίδου, Ντόνα, Βυζαντινού

 


Σχετικά Άρθρα