Ανοιχτή πρόσκληση για αυτόνομη υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΠΕ από Τριανταφυλλίδη

01/03/2021 19:081386Διάφορα
Ετικέτες: ΕΟΠΕΜιχάλης Τριανταφυλλίδης
be a maverick

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και «Ζητούνται ανεξάρτητοι σύμβουλοι να αγαπάνε το βόλεϊ» και να συνοδευόταν από την φωτογραφία του υποψήφιου προέδρου στις εκλογές της ΕΟΠΕ, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στα mail των ομάδων πετοσφαίρισης αλλά και των ΜΜΕ έφτασε το ενωτικό μήνυμα  του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη που καλούσε «όλους ανεξαιρέτως που αγαπούν το βόλεϊ, αθλητές, παλαιούς παράγοντες, νέο αίμα, τεχνοκράτες, να θέσουν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ.».

Διαβάσαμε ξανά και ξανά το μήνυμα και επικεντρωθήκαμε στην ημερομηνία αποστολής καθώς το περιεχόμενο έμοιαζε σαν να είναι σταλμένο από το… μέλλον.

Με μόλις 86 λέξεις, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης κατάφερε να μεταδώσει το ενωτικό κλίμα που θέλει στις εκλογές και να αφήσει τα πρώτα δείγματα για το τι θα επακολουθήσει με το που θα αναλάβει την ομοσπονδία στην «μετά Καραμπέτσου» εποχή.

Από την μία έχουμε τα… στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, και από την άλλη αναζητείται ελεύθερο πνεύμα, ασυμβίβαστο με ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Ο υποψήφιος νέος ηγέτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ουσιαστικά ζητάει να σπάσει το κατεστημένο απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση γιατί…«όλοι χωρούν ουδείς περισσεύει» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Απευθύνω ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους ανεξαιρέτως που αγαπούν το βόλεϊ, αθλητές, παλαιούς παράγοντες, νέο αίμα, τεχνοκράτες, να θέσουν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. Να κατέβουν ΑΥΤΟΝΟΜΑ, χωρίς βούλα στις εκλογές. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: όλοι χωρούν, ουδείς περισσεύει. Μόνο έτσι θ’ αλλάξουν τα πράγματα και το βόλεϊ θα μεγαλουργήσει. Χωρίς ταμπέλες και παλιακές ξεπερασμένες τακτικές του τύπου -οι δικοί μου, οι δικοί σου.  Άλλωστε, για να μην το ξεχνάμε και να μην το προσπερνάμε, το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο."

Με τιμή

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

Επικεφαλής "Όλοι μαζί για το Βόλεϊ"

Σχετικά Άρθρα