Ανδρέου: «Χρειαζόταν μια αλλαγή στον ΠΑΟΚ»

29/03/2017 00:281362ΠΑΟΚ 2016/2017 Volleyleague
Vaat
Ετικέτες: Γιώργος ΑνδρέουΠΑΟΚΚαλμαζίδης
be a maverick

 Ο πρωην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, σχολίασε την απομάκρυνση Καλμαζίδη, τον οποίο ειχε προσλάβει πριν δυο χρόνια και με τον οποίο ειχε πανηγυρίσει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του δικεφάλου:

«Η ομάδα με την απόδοσή της απέδειξε ότι κάποια πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Δεν αμφισβητώ, όμως, ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ένας καλός προπονητής και μαζί πήραμε πρόπερσι το νταμπλ και πέρσι το Πρωτάθλημα. Φέτος, όμως, χάσαμε τέσσερις φορές από τον Ολυμπιακό, δύο φορές από τον Παναθηναϊκό και δύο τίτλους.

Μία ομάδα που έκανε μεγάλα ανοίγματα φέτος με τεράστια συμμετοχή του προεδρείου του ΑΣ υπό τον κ. Κατσαρή και με μια ισχυρή διοίκηση του ΤΑΠ. Όταν η διοίκηση κρίνει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, πάντα φταίει ο προπονητής.

Δεν έγιναν οι σωστές επιλογές. Δεν έπρεπε να φύγει ο Χιμένεθ. Ο βασικός κορμός της φετινής ομάδας έχει έναν μέσο όρο ηλικίας πάνω από 33-34 χρόνια και τα κρούσματα τα είδαμε.

Ο Γκόμεζ τραυματίστηκε, βλέπουμε την εικόνα του Ντάντε, ο Σαφράνοβιτς τράβηξε κουπί μόνος του και εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Όταν κρίνει η διοίκηση ότι χρειάζεται μια αλλαγή, πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν σωστή κίνηση ή όχι, όμως, μια αλλαγή έπρεπε να γίνει. Παραμένει, πάντως, ένας καλός προπονητής»

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα