Ανδρέας Φράγκος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τη Σουηδία»

16/08/2018 22:39398Eθνική Ανδρών
Ετικέτες: Ανδρέας ΦράγκοςΕθνική Αντρών
tatoo

Εκ των κορυφαίων της νίκης επι του Λουξεμβούργου, ο Ανδρέας Φράγκος, μίλησε στο volleyball.gr για το δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ με την Σουηδία, τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί απέναντι στην ομάδα του Μάρκους Νίλσον.

«Εμείς σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε την Σουηδία σαν τον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου. Οι πρεμιέρες πάντα είναι περίεργες, καθώς και εμείς είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας με το Λουξεμβούργο. Η Σουηδία δεν κατάφερε να νικήσει αλλά σίγουρα στο δεύτερο παιχνίδι θα παρουσιαστεί καλύτερη. Θεωρώ πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Λίγο το άγχος της πρώτης ημέρας, η ατμόσφαιρα μπροστά στον κόσμο μας ίσως μας έκανε να μην μπούμε στον αγώνα λίγο σφιγμένοι, όμως στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο, όπως κάναμε στα φιλικά».

Για τον Μάρκους Νίλσον: «Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Σίγουρα ο Νίλσον είναι καταξιωμένος παίκτης, όπως και άλλοι αθλητές της Σουηδίας είναι σε καλό επίπεδο. Αν είμαστε καλά προετοιμασμένοι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».


Σχετικά Άρθρα