Ανδρεάδης: «Δεν μας αξίζει να διασυρόμαστε»

05/06/2017 00:49649Eθνική Ανδρών
Ετικέτες: Ανδρεάδης
be a maverick

Για το τι ήταν αυτό που έφερε την καλύτερη απόδοση της εθνικής ομάδας Ανδρών συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια μίλησε μετά τη λήξη του ματς με την Ισπανία για το World League ( η εθνική ολοκλήρωσε το τουρνουά με τρεις ήττες) ο Ανδρέας Ανδρεάδης, δηλωσε: «η ομάδα πείσμωσε, γιατί είχαμε δύο κακές εμφανίσεις με Κατάρ και Μεξικό. Δεν είναι αυτό το πρόσωπο της ομάδας μας. Αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες.

Σήμερα σε κάποιους τομείς πήγαμε πολύ καλά και ελπίζω να παίξουμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, τόσο για τους εαυτούς μας, όσο και για την Εθνική ομάδα, γιατί δεν μας αξίζει να διασυρόμαστε.

Έτσι αισθάνθηκα στα προηγούμενα παιχνίδια, ότι διασυρθήκαμε και διασύραμε και την Εθνική. Δεν ήταν οι αντίπαλοί μας καλύτεροι από εμάς. Ίσως σε αυτό ευθύνεται ότι δεν είχαμε τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος κάνει αποθεραπείες στον ώμο και η έλλειψη ενός καλού διαγώνιου έφερε αυτά τα προβλήματα».

Για το αν μπορεί να πατήσει η Εθνική πάνω σε αυτήν την εμφάνιση δήλωσε πως «αν την κρατήσουμε και παίξουμε ακόμη καλύτερα μπορούμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι πολύ μεγάλες. Έχουμε παίκτες πρωταγωνιστές τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο εξωτερικό».

Τέλος, ο πολύπειρος κεντρικός άφησε το σχόλιό του και για τον 20χρονο Τσέλιο, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον οποίο αρκετά συχνά δίνει συμβουλές: «ο Τσέλιος είναι και αυτός από την Αλεξανδρούπολη και θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Είναι το μέλλον της Εθνικής ομάδας.

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν πολλοί ψηλοί Έλληνες κεντρικοί. Είναι μόνο δυο-τρεις και πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της Εθνικής, γιατί σε δύο-τρία χρόνια θα είναι βασικός και πρέπει να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα».


Σχετικά Άρθρα