Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – Θέτιδα

19/02/2021 21:18473Απόψεις
Ετικέτες: Θέτις ΒούλαςΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΑΡΗΣ
be a maverick

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός- Θέτιδα ύστερα από αίτημα της ομάδας των Νοτίων προαστίων που θορυβήθηκε ύστερα από τα δύο κρούσματα στο staff της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού!

Στο αίτημα συναίνεσε ο Ολυμπιακός και βρήκε και την σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας που  θέλει να αποφύγει το λάθος της ΕΣΑΠ που προκάλεσε το ντόμινο της διασποράς ύστερα από τον αγώνα Κηφισιά – Φίλιππος Βέροιας.

Οι θετικά διαγνωσθέντες από την αντρική ομάδα έχουν μπει καραντίνα σε παραλιακό ξενοδοχείο! 

 

Ακολουθεί η επιστολή της Θέτιδας στην ΕΟΠΕ:

''Με την παρούσα αιτούμεθα την αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Θέτις Βούλας που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Ο λόγος για τον οποίον υποβάλλουμε το συγκεκριμένο αίτημα είναι ότι μόλις ενημερωθήκαμε ότι ήδη έχουν διαπιστωθεί επίσημα δύο κρούσματα Covid-19 σε μέλη της γυναικείας ομάδας του Ο.Σ.Φ.Π. Με δεδομένο λοιπόν ότι είναι πιθανό να εμφανισθούν και άλλα κρούσματα σε μέλη της συγκεκριμένης ομάδας –πράγμα το οποίο απευχόμαστε με όλη μας τη δύναμη- θεωρούμε ότι για λόγους πρόληψης θα πρέπει να μην διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Και αυτό ανεξάρτητα με τα οριζόμενα στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, καθότι σε περίπτωση που νοσήσει κάποιο μέλος της αποστολής της ομάδας μας από τυχόν μη επιβεβαιωμένο κρούσμα, τότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσει ένα ντόμινο κρουσμάτων σε διάφορες ομάδες, όπως ακριβώς αυτό έχει συμβεί και στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα των ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι σε λίγες ημέρες φιλοξενούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Βούλα και αμέσως μετά αγωνιζόμαστε με την ομάδα της ΑΕΚ εκτός έδρας.

Επειδή θεωρούμε ότι το γεγονός της εμφάνισης και της διάδοσης του ιού στο γυναικείο Πρωτάθλημα πρέπει να τερματίσει και να αντιμετωπισθεί άμεσα.

Επειδή η πρόληψη είναι αναγκαία και όχι η καταστολή.

Επειδή δεν θέλουμε να ζήσουμε καταστάσεις δυσάρεστες και επιβλαβείς για την υγεία.

Αιτούμεθα όπως γίνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, το οποίο μόνο καλό μπορεί να κάνει στη διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Volley league Γυναικών.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος''

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα