Ανανέωσε ο Πανδής στον Πορφύρα!

08/05/2020 23:16761Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ volleyleague Γυναικών
Ετικέτες: ΠορφύραςΒασίλης ΠανδήςΠόπη ΚαλλήΔελαγραμμάτικας Νίκος
be a maverick

Ανανέωσαν ο Βασίλης Πανδής και η Πόπη Κάλη στον Πορφύρα δείχνοντας η διοίκηση την απεριόριστη εμπιστοσύνη στο προπονητικό δίδυμο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου:

Βασίλης  Πανδής και Πόπη Καλλή συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Πορφύρα, ο πρώτος για 6η σερί σεζόν και η δεύτερη για 9η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πορφύρας στηρίζει τους ανθρώπους του, εμπιστεύεται το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο για την Γυναικεία ομάδα και τις υποδομές του και η φωτο από τον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το CEV Challenge Cup είναι χαρακτηριστική, αλλά, δεν πρόκειται να μείνει ως συλλεκτική...

Σημειώνεται ότι στα τελευταία 18 χρόνια, ο Πορφύρας έχει συνεργασθεί μόλις με 6 προπονητές στη Γυναικεία ομάδα του.

Με όποια ζόρια και όσες κρίσεις, ο Πορφύρας θα κοιτά πάντα μπροστά και μακριά, έτοιμος να δώσει στο γήπεδο, με πάθος και πείσμα, το 110% των δυνάμεων του, δίχως ποτέ να ξεχνά ότι δίχως τις αθλήτριες από την Ακαδημία του δεν έχει νόημα η ύπαρξη του.

 

Οι δηλώσεις του Βασίλη και της Πόπης : 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΔΗΣ : '' Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ύστερα από την ανανέωση της συμφωνίας μου με τον Πορφύρα ήταν το ότι «μένω σπίτι μου» για ακόμη έναν χρόνο .Η πολυετή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις πολύ μεγάλες .Υπόσχομαι πως ,όπως και τα προηγούμενα χρόνια ,έτσι και τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας .Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  την οικογένεια του Πορφύρα αλλά και ξεχωριστά τον κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξη που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια ''

ΠΟΠΗ ΚΑΛΛΗ : "  Με μεγάλη χαρά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Πορφύρα για 9η σεζόν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν από πολλές πλευρές αλλά εμείς στον Πορφύρα είμαστε συνηθισμένοι  να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. 

Με την ελπίδα να γυρίσουμε όσο το δυνατό συντομότερα στα γήπεδα εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να απολαύσουμε μια ωραία σεζόν χωρίς άλλα απρόοπτα ''.

 


Σχετικά Άρθρα