Ανακοίνωση του Άθλου που ενημερώνει για την προσέλευση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα της Ορεστιάδας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας της για την ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες αλλά και από που πρόκειται να μπουν οι φίλοι της κάθε ομάδας.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/11 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας σύσκεψη με τη συμμετοχή του ΤΑΑ Άθλου Ορεστιάδας για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό Α.Ο, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» (19.00), για την 4η αγωνιστική της Volley League ανδρών. Κατόπιν της σύσκεψης, με στόχο την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας των αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  1. Οι θύρες του γηπέδου, θα ανοίξουν την 17.00 ώρα της 18-11-2023.
  2. Η είσοδος των φιλάθλων του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ θα γίνει από την Θύρα * 11 *, όπου θα λειτουργεί εκδοτήριο εισιτηρίων και από την ίδια θύρα και η είσοδος των κατόχων καρτών διαρκείας.
  3. Η είσοδος – έξοδος των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, θα γίνει από την Θύρα *5 *, όπου θα λειτουργήσει και έτερο εκδοτήριο εισιτηρίων.
  4. Η είσοδος των επισήμων της γηπεδούχου ομάδας καθώς και της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά και των εκπροσώπων του Τύπου θα γίνει με μέριμνα του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ από την Θύρα *1* του γηπέδου.
  5. Οι υπόλοιπες θύρες του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστές
  6. Κατά την προσέλευση των φιλάθλων να πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικινδύνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων και καρτών διαρκείας.

*Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε εγκαίρως στο γήπεδο, προς αποφυγή συνωστισμού , έχοντας απαραίτητα μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα για την αντιπαραβολή των ατομικών σας στοιχείων.

spot_img

Περισσοτερα

Βίντεο: Δείτε τον νέο «μαέστρο» του Άθλου

Πάρτε μία «πρώτη γεύση» από τον έμπειρο πασαδόρο. Μετά την Τουρκία, την Αμερική την Τσεχία αλλά και την......

Μιχαΐλοβιτς: «Ολοκληρωμένο το πρότζεκτ του Φλοίσβου, να κάνω την...

Ο Σέρβος ακραίος μίλησε στα πλαίσια της συμφωνίας του με τον Φλοίσβο. Ο Νίκολα Μιχαΐλοβιτς είναι ενθουσιασμένος για...

Νέα δυνατή κίνηση για τον Φλοίσβο – Έκλεισε Μιχαΐλοβιτς

Νέο παίκτης της Αθηναϊκής ομάδας ο «γνωστός μας» Νίκολα Μιχαΐλοβιτς! Μετά από μία διετία σε Ιταλία και Τουρκία,...