ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

24/08/2017 23:21806
Ετικέτες: Νίκος ΜπουσμπούκηςΚώστα ΛεβαντήΠ.Α.Κ Χαλανδρίου
be a maverick

Αλλαγή προπονητή ύστερα από 13 χρόνια! 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου , γύρισε σελίδα στην ιστορική της διαδρομή, μετά από 13 χρόνια από τη συγκρότησή της. 

Τον περασμένο Μάιο, ο έμπειρος προπονητής κ. Νίκος Μπουσμπούκης ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του Τμήματος, με στόχο να διευρύνει τις αγωνιστικές κατακτήσεις της Ομάδας  μας και να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή κ. Κώστα Λεβαντή, για τη 13χρονη συνεργασία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στον προπονητικό του βίο. 

Δυστυχώς οι τελευταίες επιλογές του Κώστα Λεβαντή, δεν μας επιτρέπουν να εκφράσουμε την υστεροφημία και την αναγνώριση, που επιβάλλει και αξίζει μια τέτοια μακροχρόνια συνεργασία.

Ο νέος τεχνικός της Ομάδας μας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πολύπειρος προπονητής, Νίκος Μπουσμπούκης, με θητεία στις ομάδες: Ένωση Βύρωνα, Πανιωνίου, Γ.Ε Ιωαννίνων, Γ.Σ Τυρνάβου, Φ.Σ Αμπελώνα, αλλά και Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων το έτος 2006.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Μπουσμπούκη στην αθλητική οικογένεια του Π.Α.Κ Χαλανδρίου και του ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο του.  


Σχετικά Άρθρα