''Αίσχος'' αυτά που έγιναν στην Καλαμάτα! (video)

28/04/2022 14:072695Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: Γιάννης ΧαριτωνίδηςΑΣ Πρωταθλητές ΠεύκωνΑπόλλων ΚαλαμάταςΚυριοπούλου ΛώραΜουλά Λεμονιά
be a maverick

''Σημεία και τέρατα'' συνέβησαν στο χθεσινό αγώνα Απόλλων Καλαμάτας με τους πρωταθλητές Πεύκων στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην volleyleague γυναικών!
Η ομάδα των πρωταθλητών Πεύκων προηγήθηκε με 2-0 σετ, στο τρίτο σετ η ομάδα της Καλαμάτας προηγήθηκε με 23-18, στο σημείο αυτό μια αμφισβητούμενη φάση έβαλε φωτιά στο παιχνίδι και για την ακρίβεια στον προπονητή των Πεύκων Γιάννη Χαριτωνίδη που διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δίδυμο των διαιτητών. Για ατυχία του, η ΕΟΠΕ είχε ορίσει δύο εκ των κορυφαίων διεθνών διαιτητών στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, Μουλά  Λεμονιά  (1η), Κυριοπούλου Λώρα (2η).

Στις έξαλλες διαμαρτυρίες του νέου προπονητή η κα Μουλά συμβουλεύεται τουλάχιστον δύο φορές την γνώμη της κας Κυριοπούλου που δείχνει ξεκάθαρα μέσα! Το σετ τελείωσε με 25-18 με τον υιό του Α Αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ να συνεχίσει τις διαμαρτυρίες και όταν άλλαξαν τερέν! 

Με την έναρξη του 4ου σετ η κα Μουλά απέβαλε οριστικά τον κο Χαριτωνίδη που φεύγοντας έκανε εκτός όλων των άλλων απρεπείς χειρονομίες! 

Όλα είναι καταγεγραμμένα στο βίντεο που επιμελήθηκε ο συνεργάτης του σάιτ Πιγκουίνος!

Για την ιστορία η Καλαμάτα νίκησε στο παιχνίδι με 3-2 σετ  που την οδηγεί στα μπαράζ με το Αιγάλεω για την κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου που οδηγεί στην volleyleague!
Πολλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται από εδώ και πέρα!

Η ΕΟΠΕ θα παραπέμψει τον γιό του αντιπροέδρου στα δικαστικά της όργανα ή θα δημιουργηθεί προηγούμενο?
Θα ζητήσει την παρέμβαση της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας για προσβλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος, η θα βάλει την υπόθεση κάτω από το χαλί?
Η κίνηση που κάνει ο κος Χαριτωνίδης δείχνοντας το κεφάλι του με το δάκτυλό του προς την κα Μουλά με την έννοια ‘’θα το θυμηθείς αυτό’’ πόσες προεκτάσεις θα έχει?

Ο Κώστας Χαριτωνίδης θα καταδικάσει δημόσια την εν λόγω στάση του γιού του?

Παρακολουθείστε το βίντεο:

ΥΓ1: Συγχαρητήρια στο διαιτητικό δίδυμο που κράτησε ψηλά την Ελληνική διαιτησία!
ΥΓ2: ο κος Πέρος ήταν γυμνασίαρχος του αγώνα και δεν είχε καμιά δουλειά να σπρώχνει τον παράγοντα των Πεύκων και να εκτελεί καθήκοντα αστυνομικού! Αυτές οι παρωδίες πρέπει να τελειώσουν! Η δουλειά του είναι να καταγράψει τα γεγονότα και να μην κάνει τον αστυνομικό!

 


VaatSquare

Σχετικά Άρθρα