Αίολος Ταύρου: Σπουδαία νίκη στην Πετρούπολη

13/02/2017 22:311426Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Vaat
Ετικέτες: Αίολος ΤαύρουΓΣ ΠετρούποληςΚορασίδεςΠαναγιώτης Δημητρακάκος
be a maverick

Άλλη μία σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα των κορασίδων του Αίολου Τάυρου η οποία νίκησε εκτός έδρας την πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης με 3-1 σετ. Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, οι παίκτριες του Δημητρακάκου ήδη πέτυχαν τον αρχικό της στόχο που ήταν η άνοδος στην Α' κατηγορία και την συμμετοχή της στο Final-8 της ΕΣΠΕΔΑ

Μάλιστα η διοίκηση  του Αιόλου στην επίσημη σελίδα της αναφέρει για την επιτυχία των κορασίδων:

.«Μένει άλλη μία αγωνιστική, όπου οι αθλήτριές μας αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Πήγασο Χαϊδαρίου, αλλά θα θέλαμε να πούμε από τώρα τα πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, στις αθλήτριες, στους παράγοντες, στον κόσμο και σε όλους εκείνους που πίστεψαν στις δυνατότητες της ομάδας.

Δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσουν οι αθλήτριές μας για να φτάσουν και ακόμα πιο ψηλά !!! Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μάλλον τα καλά τώρα αρχίζουν.»

Καλή η διαιτησία των κκ  Δρεμέτσικα Γ. και Μητροπούλου Π.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006: Δημητρακάκος Π. (προπονητής)
Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Κωτογλίδου Π., Διονυσοπούλου Ο., Ιγνατίου Β., Πετράκη Δ., Πιπεράκη Σ., Αφεντουλίδη Β., Λουκοπούλου Μ., Μπιράτσι Ε., Κολοκοτρώνη Α.

ΓΣ Πετρούπολης: Χαραλάμπους Χ. (προπονητής)
Τσιούσα Ι., Πολίτη Μ., Παναγιωτοπούλου Χ., Κουτρούλη Π., Τρωμ Λ., Τρωμ Π., Καραμπάτσου Ν., Αντωνίου Δ., Γιωτάκη Μ., Αναστασοπούλου Θ., Ανδριώτη Ε., Γλαμπιδάκη Β., Δημούδη Α., Βλασοπούλου Ι

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα