«Πύργος» Αρβανιτοπούλου στο Αιγάλεω

01/08/2017 20:151594Pre League
Ετικέτες: Βάσια ΑρβανιτοπούλουΑιγάλεω
be a maverick

 Μετά την αποχώρηση της κεντρικής Κάλλης Δίκη για τον Πανιώνιο, το Αιγάλεω κινήθηκε άμεσα και ανακοίνωσε την συμφωνία με την πανύψηλη κεντρική (1.93) Βάσια Αρβανιτοπούλου απο τον  Απολλωνα Πάτρας. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Άλλη μια ταλαντούχα αθλήτρια στο Αιγάλεω. Η κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου υπέγραψε στο city.Γεννημένη στην Πάτρα με υψος 1.93 θα βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.

-Βάια πως νιώθεις που θα αγωνιστείς με τα γαλανόλευκα και πως αισθάνεσαι που θα αγωνίζεσαι μπροστά στον κόσμο του city;

Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα του Αιγάλεω γνωρίζοντας πως είναι μια ομάδα με όραμα και προοπτική.

Αισθάνομαι περήφανη που θα αγωνιστώ σε μια τόσο ζεστή έδρα καθώς ο κόσμος συμβάλλει σημαντικά σε μια καλή απόδοση και ελπίζω να καταφέρω με σκληρή δουλειά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του και να βοηθήσω την ομάδα μου στη νέα κατηγορία

Βασια σε ευχαριστούμε που ανήκεις από σήμερα στην οικογένεια του Αιγάλεω. Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχεις τους στόχους της ομάδας αλλα κ τους δικούς σου!!.

Ο πρόεδρος του τμήματος volley κύριος Παντελής Βλάχος και η διοίκηση ευχαριστούν την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών για την άψογη συνεργασία!»


Σχετικά Άρθρα