Ανανέωσε με το «Σίτι» η Δίκη

03/07/2017 12:31711Pre League
Ετικέτες: Κάλλη ΔίκηΑιγάλεω
tatoo

 Εκτός απο μεταγραφικές κινήσεις το Αιγάλεω προχωράει και σε ανανεώσεις οπως αυτής της κεντρικής, Κάλλη Δίκης που έκανε ενα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρυσι με την φανέλα του "Σίτι" στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για τη Δίκη:

«Η κεντρική μας Κάλλη Δίκη ενημέρωσε την διοίκηση ότι θέλει να συνεχίσει και φέτος με την ομάδα του Αιγάλεω .Η Κάλλη έχει συμβάλει στην επιτυχία του συλλόγου μας στο μέγιστο.

Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι ανανέωσες για άλλη μια χρονιά στο City.  Κάλλη, μπορείς να μας πεις δυο λόγια γι' αυτή σου την απόφαση, και πως νιώθεις που θα αγωνιστείς στην Pre league;

‘Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τη προπονήτρια μου που πίστεψαν και με επέλεξαν για να είμαι ένα κομμάτι του παζλ που σφράγισε την επιτυχία αλλά και την άνοδο της ομάδας μας στην pre league.

Γεμάτη προσδοκίες και θέληση για δουλειά ανανέωσα για την νέα χρονιά, ώστε να πετύχουμε πολλά περισσότερα στο νέο αυτό πρωτάθλημα της pre leauge που είμαι σίγουρη θα προφέρει θέαμα και πολλές εκπλήξεις.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου για την χρονιά που πέρασε κι εύχομαι την νέα υγεία και δύναμη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.’»


Σχετικά Άρθρα