Αίας Κιλκίς: Φιλικός αγώνας για τις παγκορασίδες

15/05/2017 21:56716Παγκορασίδες
Ετικέτες: Αίας ΚιλκίςΑκαδημία Athletico
be a maverick

Φιλικό αγώνα έδωσαν οι νέες παγκορασίδες του Αίαντα Κιλκίς, με την ομάδα Athletico Volleyball Θεσσαλονίκης, στο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ". Ο σύλλογος εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με αυτό το γεγονός. Αναλυτικά:

 

«Φιλικό αγώνα έδωσαν το Σάββατο 13/5 οι νέες Παγκορασίδες του Αίαντα με την ομάδα Athletico Volleyball Θεσσαλονίκης της κ.Μαρίας Καρδαμανίδου , στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. 


Ευχαριστούμε τον κ. Λάζαρο Μεταλλίδη για τη φιλοξενία των ομάδων μας στον όμορφο χώρο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

Γρηγοράκη, Χριστοφορίδου, Κολεσιώτου, Δελιτζάκη, Ανδρεανίδου, Κουφάκη, Μωυσίδου, Λουκίδου, Πολυχρονίδου, Βαμβάκα, Σιδηροπούλου. 

Οι νέες αθλήτριες , προερχόμενες από το Προαγωνιστικό Τμήμα της ομάδας θα στελεχώσουν την ήδη υπάρχουσα αγωνιστική ομάδα των Παγκορασίδων η οποία ολοκλήρωσε σήμερα Κυριακή 14/5 με τον καλύτερο τρόπο την φετινή της πορεία στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, κερδίζοντας 0-3 σετ στον τελευταίο της αγώνα τον ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (11-25, 13-25, 9-25) κατακτώντας την πρώτη θέση του Α’ Ομίλου με 13 νίκες στα 14 παιχνίδια». 


Σχετικά Άρθρα