Αίας Κιλκίς: «Άκρως επιτυχημένη η σεζόν»

29/06/2017 20:50604Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Αίαντας Κιλκίς
be a maverick

 Άκρως επιτυχημένη εξέφρασε τη φετινή σεζόν για όλες τις ομάδες βόλεϊ ο Αίαντας Κιλκίς και η διοίκηση στον απολογισμό που έκανε, σημείωσε με ενθουσιασμό για το μέλλον:

«Η χρονιά που ολοκληρώθηκε και ήταν άκρως επιτυχημένη για το τμήμα του βόλεϊ ήταν μόνο η βάση για το μέλλον.

Ο προγραμματισμός του τμήματος πετοσφαίρισης του Αίαντα βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο όχι μόνο για την Γυναικεία ομάδα η οποία κατέκτησε εύκολα πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και για τις ηλικιακές ομάδες καθώς και για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο σύλλογος φέτος απασχολούσε 7 προπονητές, δείγμα τις αθρόας συμμετοχής τόσο στις αγωνιστικές ομάδες όσο και στα πρωαγωνιστικά τμήματα και τις ακαδημίες.

Είναι γνωστή η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και αυτό φάνηκε και φέτος με τις ομάδες των Κορασίδων και τον Παγκορασίδων που πρώτευσαν στον όμιλό τους και συμμετείχαν στο Final Four Μακεδονίας.

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου η οποία έκανε πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους, συνεχίζει δυναμικά έχοντας υψηλούς στόχους και για τη νέα σεζόν.

Η προπονητική ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην Β Εθνική κατηγορία


Σχετικά Άρθρα