Πρόταση γάμου στο φιλέ!

28/03/2017 22:411042Ενώσεις Εθνικές κατηγορίες Β΄ Εθνική Γυναικών
Ετικέτες: Αίας ΚιλκίςΕΣΠΕΜ
tatoo

Μια σπάνια κίνηση για αγώνα βόλεϊ έγινε στο Κιλκίς. Η παίκτρια Χριστίνα Σωτηρίου, δέχτηκε πρόταση γάμου απο τον καλό της, Χρήστο Βαρδάκο, μετά τη νίκη του Αίαντα κόντρα στον Άτλαντα, αποτέλεσμα που τον ανέδειξε  πρωταθλητή στην τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΜ.

 Μάλιστα ο σύλλογος ευχήθηκε στο ζευγάρι κάθε ευτυχία και ευχαρίστησε τους γονείς αλλά και τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε λοιπόν τη χρονιά, ο Αίας που επικράτησε κόντρα στον Άτλαντα Κιλκίς με 0-3 σετ στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς. 

 Αγωνιστικά, υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες της μακεδονικής πόλης με τα σετ να κρίνονται ξεκάθαρα υπέρ του Αία (11-25, 12-25, 10-25).

Στους 10 αγώνες που έδωσε η ομάδα του Κιλκίς, νίκησε με 3-0 σετ, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς. Δικαιωματικά λοιπόν, ανεβαίνει στη Β’ Εθνική Κατηγορία όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.


Τα σετ: (11-25, 12-25, 10-25)

Αίας (Αλατζόγλου): Κυριακίδου, Λάιου, Δαλακλή, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου, (αε) Βλάχου, Κοτίδου, Κωνσταντινίδου, Καντίδου. ΚΧ


Σχετικά Άρθρα