Αίαντας Ευόσμου: Ολοκληρώθηκε το 2ο volley camp

25/06/2017 00:59494Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών Αναπτυξιακά Αγοριών
Ετικέτες: Αίαντας Ευόσμου2ο volley camp
be a maverick

 Με την τελετή λήξης ολοκληρώθηκε 2ο volley camp που διοργάνωσε ο Αίαντας  σε συνεργασία με την ΕΛΠΕ και ο σύλλογος του Ευόσμου ανέφερε  με δελτίο Τύπου για το σχετικό θέμα:

«Ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή 23 Ιουνίου το 2ο volley camp του Αίαντα Ευόσμου.  Η τελευταία ημέρα του camp περιελάμβανε και την τελετή λήξης με την απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Όλη την εβδομάδα τα παιδιά διδάχθηκαν από τον υπεύθυνο προπονητή του camp Άκη Χατζηαντωνίου, αλλά και τους  προπονητές του Αίαντα, ιδιαίτερα θέματα τεχνικής και τακτικής του volley ανάλογα με την ηλικία τους και συμμετείχαν σε συζητήσεις  για την ψυχολογία του αθλητισμού και τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος.  
 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση του volley camp από τον Αίαντα Ευόσμου πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη αρωγή και στήριξη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια. 

 Η πολύ μεγάλη φετινή συμμετοχή από παιδιά της ευρύτερης περιοχής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μας δείχνει την ανάγκη να συνεχίσουμε και στο μέλλον παρόμοιες προσπάθειες προσφοράς στην τοπική κοινωνία.  
 

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια για την αμέριστη συμπαράστασή  του και την έμπρακτη προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. 

Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές του Αίαντα Ευόσμου που δίδαξαν στο camp και ιδιαίτερα τον Άκη Χατζηαντωνίου για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.»


Σχετικά Άρθρα