1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley: Το αγωνιστικό πρόγραμμα σε αγόρια και κορίτσια

Ολοκληρώνεται η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley.

Η διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός ετοιμάζεται για το πρώτο της σερβίς στην παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley.

Η διοργάνωση των αγοριών θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις γηπέδων Beach Volley στην παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο, ενώ η αντίστοιχη των κοριτσιών στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης Και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.). 

Η τεχνική σύσκεψη και στις δύο εγκαταστάσεις θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο από τις 8.30 ο έλεγχος των εντύπων που απαιτούνται, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη.

Συνολικά θα αγωνιστούν ομάδες από 17 Διευθύνσεις και 27 ομάδες στα κορίτσια και 18 18 Διευθύνσεις και 27 ομάδες στα αγόρια, καθώς το όριο ήταν 16 Διευθύνσεις.

Οι μικροί τελικοί και οι τελικοί και στα δύο φύλα θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα beach volley του Σταδίου Ειρήνης Και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.).

Υπενθυμίζουμε, ότι, το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.).

Την Ομοσπονδία εκπροσωπεί στην διοργάνωση η αναπληρωτής προέδρου της επιτροπής Beach volley και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγοριών ΕΔΩ.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των κοριτσιών ΕΔΩ.

spot_img

Περισσοτερα

Τέταρτη θέση για Ντάλλα, Χατζηνικολάου που έφτασαν κοντά στον...

Το καλύτερο τους φετινό αποτέλεσμα σε παγκόσμιο τουρνουά πήραν οι πρωταθλητές Ελλάδος. Στο τάι-μπρέικ με 15-10 λύγισαν στα...

Tips by Markos: Η «δέσμευση» του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη...

Ο Γιάννης Βρούτσης δεσμεύτηκε για το μέλλον του beach volley. Αναλυτικά το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο sport-fm.gr: Ο Δημήτρης...

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά της Ίου για...

Βρίσκονται στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο...