100% επιτυχία των γυναικείων ομάδων στην Ευρώπη!

12/04/2018 19:35731Απόψεις
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΕΟΠΕ
tatoo

Τον μεγαλύτερο  θρίαμβο πετύχανε  τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατακτώντας την κούπα του challenge cap μέσα στην Τουρκία.
Μια Τουρκία που δαπανά εκατομμύρια ευρώ για να είναι η πρώτη δύναμη στο Γυναικείο Βόλεϊ. Σκοπός των Τουρκικών ομάδων ήταν φέτος να κατακτήσουν το τρόπαιο και στις τρείς διοργανώσεις αλλά τα κορίτσια του Πειραιά είχαν άλλα σχέδια.
Από το απαξιωμένο Ελληνικό πρωτάθλημα των δέκα ομάδων που καμιά δεν δήλωσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη ο μοναδικός που συμμετείχε έφερε και το κύπελλο.
του Στάθη Νικολούζου

Ένα κύπελλο που η Ελληνική ομοσπονδία το υποδέχθηκε με 20 λέξεις και δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος στο αεροδρόμιο.
Ας ελπίσουμε ότι η ομοσπονδία θα ξυπνήσει από τον Λήθαργο και θα διορθώσει με εκδήλωση αντάξια της επιτυχίας .

Ένας τίτλος που αντί η ομοσπονδία να εκμεταλλευτεί την δυναμική που φέρνει σιωπά και απέχει!
Σήμερα 12 Απριλίου στα 10 πρώτα θέματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας δεν υπάρχει κανένα για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού που έφερε την μεγαλύτερη επιτυχία στο γυναικείο βόλεϊ διαχρονικά!
Το λαλίστατο γραφείο τύπου δείχνει χαμένο μπροστά σε αυτή την τεράστια επιτυχία.
Μονόδρομος πλέον η πρόσληψη του Κοβάσεβιτς στην Εθνική γυναικών.
Ύστερα από αυτή την τεράστια επιτυχία η μη πρόσληψη του Μπράνκο Κοβάσεβιτς στην εθνική γυναικών θα είναι μέγιστο λάθος αφού ο συγκεκριμένος προπονητής απέδειξε ότι μπορεί να κάνει θαύματα με όπλο την πολύ δουλειά, την εμπειρία, αλλά και τις γνώσεις που έχει.
Είναι ένα κεφάλαιο για το Ελληνικό βόλεϊ που όλοι πρέπει να εκμεταλλευτούν αν θέλουν να δούν μια καλύτερη ημέρα στο γυναικείο βόλεϊ.  
Το γυναικείο βόλεϊ έχει την ευκαιρία να πάει μπροστά  και να γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω την μιζέρια και την μεμψιμοιρία.
Άραγε θα αρπάξουμε την ευκαιρία;
ΥΓ. Σε αντίθεση με την ΕΟΠΕ τα συγχαρητήρια της CEV  είναι πλούσια σε κολακευτικά σχόλια διαφημίζοντας την χώρα μας στην Ευρώπη και όχι μόνο!

ΥΓ1. Τις ομάδες τις χτίζουν οι παράγοντες βασιζόμενοι στα όνειρα τους και τις δυνάμεις τους με υπομονή και μεθοδικότητα. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Νίκο Κατσιούρα τον team manager και αρχιτέκτονα αυτού του θριάμβου!    


Σχετικά Άρθρα