Ζωλασταθιάδης: Ο Αίας είναι έτοιμος ακόμα και αν ξεκίναγε αύριο το πρωτάθλημα!

18/06/2018 17:40980Αίαντας Ευόσμου
Ετικέτες: Ηλίας ΖωλασταθιάδηςΑίαντας Ευόσμου
tatoo

Ο Αίας Ευόσμου είναι από τις ομάδες που δείχνουν τον δρόμο πως θέλουμε το Ελληνικό βόλεϊ. Την στιγμή που οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να κλείσουν ομάδα και ψάχνουν για αθλήτριες στον Εύοσμο δηλώνουν πανέτοιμοι και για την νέα χρονιά! 
Ο Ηλίας Ζωλασταθιάθης δεν διστάζει να δηλώσει στο volleyland ότι η ομάδα είναι έτοιμη ακόμα  και αν ξεκίναγε το πρωτάθλημα αύριο.
Έχοντας ανανεώσει τις περισσότερες αθλήτριες από πέρσι κοιτάει να βάλει τώρα απλά το κερασάκι που θα κάνει ακόμα ποιο ανταγωνιστική την ομάδα!
Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης είναι από τους προπονητές που έχει λύσει την ανασφάλεια του και δεν διστάζει να χρησιμοποιεί στην πρώτη ομάδα 16χρονες και 17χρονες αθλήτριες.
Είναι ο προπονητής που δείχνει ότι υπάρχουν αθλήτριες φτάνει να υπάρχει διάθεση για δουλειά και δεν τον ενδιαφέρουν οι πρωτοκλασάτες που έχουν ζαλιστεί επειδή έμειναν λίγες…
Ο Αίας με την λογική αυτή θα συνεχίσει να τροφοδοτεί το Ελληνικό βόλεϊ με αθλήτριες προσπαθώντας να δείξει τον δρόμο στις ομάδες τι πρέπει να πράξουν….
Βέβαια στην Ελλάδα, τους ανθρώπους ''που ανοίγουν δρόμους'' έχουμε μάθει να τους δίνουμε ''επίθετα'' φτάνει να τους βάλουμε στην γωνία αφού δεν τολμάμε να τους μιμηθούμε! 
Συγχαρητήρια στον Αία που έχει δημιουργήσει την δική του σχολή. Βέβαια απαιτείτε η άμεση καλύτερη διοικητική οργάνωση αφού  το σπουδαίο έργο που γίνεται  δεν προβάλλεται αλλά και δεν υποστηρίζεται όσο πρέπει.

 


Σχετικά Άρθρα