Τοτσίδου: «Να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει»

21/04/2017 19:36131Α1 volley league Γυναικών 2016/2017 volleyleague Γυναικών Ολυμπιακός Παναξιακός
Ετικέτες: ΠανναξιακόςΑ1 γυναικών
CheckPoint

Στο στρατόπεδο του Πανναξιακού η ανυπομονησία για τη σειρά των τελικών είναι μεγάλη με την αρχηγό της ομάδας Σία Τοτσίδου να υπογραμμίζει τα εξής:

 

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή είναι κάτι πρωτόγνωρο για το σύλλογο η συμμετοχή σε τελικούς πρωταθληματος. Οι νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό μας χαροποίησαν πάρα πολύ, μιας και δεν ήταν απλές νίκες αλλά νίκες που μας δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στους τελικούς».

Για το αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα των Κυκλάδων, η διεθνής ακραία σχολίασε: «Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση σε πολλούς τομείς φέτος. Όλη η πορεία μας φέτος είναι αντάξια της θέσης που βρισκόμαστε. Φυσικά παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, την νταμπλούχο των τελευταίων ετών και φιναλίστ ομάδα του Challenge Cup, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παίξουμε ελεύθερα όμορφο βόλεϊ και να διεκδικήσουμε από κάθε παιχνίδι ότι μας αξίζει».

Τέλος για το τι πρέπει να προσέξει αγωνιστικά ο Πανναξιακός σε αυτή τη σειρά, η Σία Τοτσίδου απάντησε με... νόημα: «Αγωνιστικά κύριο μέλημά μας είναι να δείξουμε εμείς τον καλό μας εαυτό και να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Για περισσότερες πληροφορίες στο... προπονητικό τιμ που γνωρίζει κάθε δυνατό και αδύναμο σημείο των ομάδων»!


Σχετικά Άρθρα