Το «ευχαριστώ» του Πειραματικού

21/04/2017 19:5279Παγκορασίδες Ενώσεις
Ετικέτες: Ασκληπιός Τρικάλων
CheckPoint

Δελτίο τύπου εξέδωσαν οι άνθρωποι του Πειραματικού, για να συνοψίσουν την παρουσία της ομάδας των παγκορασίδων, στο τουρνουά του Ασκληπιού που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα πρίν λίγες μέρες και φυσικά για να ευχαριστήσουν τον διοργανωτή Ασκληπιό Τρικάλων. Αναλυτικά:

 

«Το τμήμα α' Παγκορασίδων του Συλλόγου μας συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παγκορασίδων στα Τρίκαλα Θεσσαλίας που διοργάνωσε η ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων , η περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Τρικάλων το τριήμερο 10-12/4/2017. Η ομάδα μας έδωσε 5 αγώνες κερδίζοντας την ΑΕΛ με 2-1 σετ, τον Α.Σ Γιάννενα με 2-1, τον Αλμυρό Βόλου με 2-0, την Αργώ Βόλου με 2-1 και τον Ασκληπιό Τρικάλων με 2-0.

Η διαμονή της ομάδα μας έγινε στο ξενοδοχείο "Πανελλήνιον" στο κέντρο των Τρικάλων και η αποστολή αποτελούνταν 9 αθλήτριες και την προπονήτρια Κουτσιανικούλη Μαρία. Συνοδός της αποστολής ήταν ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.Δημόπουλος Ευάγγελος ενώ την ομάδα επισκέφτηκε το τριήμερο αυτό και ο β' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ο ιατρός κ.Αυλίδης Βασίλειος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ασκληπιό Τρικάλων και ειδικότερα στον κ. Δημήτρη Τόλλιο για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία».

 


Σχετικά Άρθρα