Το ''Αντίο'' της Μπλάμη στην Ηλιούπολη!

08/06/2018 12:161444Απόψεις Ηλιούπολη
Ετικέτες: Πηνελόπη ΜπλάμηΓΣ Ηλιούπολης
CheckPoint

Η έμπειρη προπονήτρια Πηνελόπη Μπλάμη ανήρτησε στην προσωπικής της σελίδα στο facebook το δικό της Αντίο όπως γράφει στην Ηλιούπολη δείχνοντας ότι χωρίζουν οι δρόμοι με την ομάδα των νοτίων προαστίων. 
Έκπληξη βέβαια προκαλεί το γεγονός γιατί η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη σ όλους τους τομείς  εκείνη διάλεξε να μην συνεχίσει την συνεργασία με την ομάδα της Ηλιούπολης.
Όπως αναφέρει ήταν μια απόφαση που είχε πάρει εδώ και καιρό και δεν την είχε κάνει γνωστή νωρίτερα λόγω της διοικητικής αστάθειας που υπήρχε θέλοντας να μην συμβάλει στο γενικότερο αρνητικό κλίμα για το μέλλον της ομάδας.
Τώρα που η ομάδα εξέλεξε διοίκηση γνωστοποίησε την απόφαση της.

Η ανακοίνωση της Πηνελόπης Μπλάμη:

''Το δικό μου Αντίο''
Όπως όλα κάπως ξεκινάνε έτσι έχουν και ένα τέλος! Πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσω το τέλος της συνεργασίας μου με την ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Είναι μια απόφαση που έχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν ήθελα να συμβάλει προσθετικά στην διοικητική αστάθεια λόγω της εκλογικής διαδικασίας που ήταν ο σύλλογος.
Τώρα που υπάρχει διοικητική σταθερότητα είναι κατά την άποψη μου η ιδανική στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν για να είναι μια επιτυχημένη χρονιά!

Η γυναικεία ομάδα με μπάτζετ όσο μια ξένης μέτριας αθλήτριας τερμάτισε στην 7η θέση και είχε σωθεί από την 4η αγωνιστική.
Οι κορασίδες η μεγάλη ελπίδα του συλλόγου κατέλαβε την 3η θέση στην ΕΣΠΕΔΑ χωρίς μεταγραφές αλλά με τα δικά της παιδιά.
Οι νεανίδες προδόθηκαν από την κούραση αφού τα περισσότερα παιδιά αγωνιζόντουσαν και στις γυναίκες και ήταν δύσκολη ως αδύνατη πολλές φορές η αλλαγή των αγώνων με αποτέλεσμα να δώσουμε παιχνίδια κατευθείαν με την επιστροφή από εκτός έδρας αγώνα των γυναικών!

Ήταν μια χρονιά με δυνατές συγκινήσεις (τις απογοητεύσεις από ανθρώπους ήδη τις ξέχασα). 
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Δήμητρα Λυκογιάννη που μου εμπιστεύτηκε το παιδί της, τον Παναγιώτη Κριτσιμά που ήταν δίπλα μας όσο μπορούσε, τον Γιώργο Μποκή που αφιλοκερδώς στήριξε και έβαλε την δική του υπογραφή στην προσπάθεια αυτή, ήταν και είναι ένας ακούραστος εργάτης του ΓΣΗ, το συνεργάτη μου Γιώργο Κερκινέ που έδωσε το δικό του χρώμα στην καθημερινότητα της ομάδας.
Τον Σταύρο Τόιλο που με την άψογη συνεργασία του και την τεράστια επιστημονική του γνώση τελειώσαμε χωρίς ούτε ένα διάστρεμμα καθώς επίσης και το Στάθη Νικολούζο για τη βοήθεια του. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Θέμη Γιαννόπουλο που έλυσε άμεσα χρόνια προβλήματα του γηπέδου και παρείχε κάθε βοήθεια στο τμήμα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες που ξεκινήσαμε αυτό το οδοιπορικό αλλά είχε όμορφο τέλος για την ομάδα αλλά και προσωπικά για την καθεμία.
Σ ευχαριστώ Σία, Όλγα, Γεωργία, Νάσια, Μανωλίνα, Ευανθία, Αθηνά, Νεφέλη, Άσπα, Νόρα, Μαρία, Κατερίνα, Θεοδώρα, Γεωργία, Έλενα, Τόνια και είμαι σίγουρη ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που στάθηκαν δίπλα στις ομάδες της Ηλιούπολης.
Θα ολοκληρώσω την συνεργασία μου με την Ηλιούπολη ως το τέλος Ιουνίου και εύχομαι να πάει όσο ψηλότερα γίνεται!


Σχετικά Άρθρα