Τεράστιο κόστος και σοβαρές επιπτώσεις στις ομάδες αν συνεχιστούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα!

06/05/2020 22:161177Απόψεις
Ετικέτες: Στάθης Νικολούζος
tatoo

Η ΕΟΠΕ προχωράει εντός της εβδομάδας την απόφαση της να διακόψει   οριστικά όλα τα πρωταθλήματα σε άνδρες και γυναίκες που είναι στην αρμοδιότητα της. Την ίδια στιγμή όμως ψάχνει τρόπους πως θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα των νεανίδων -   εφήβων αλλά και των κορασίδων -παίδων.
Το πρωτάθλημα νεανίδων βρίσκεται στην τελική φάση (final4) και πραγματικά πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος  να πραγματοποιηθεί αφού στην ουσία μένουν 4 αγώνες που μπορούν να πραγματοποιηθούν  σε ένα Σαββατοκύριακο έστω τον Σεπτέμβριο.

Του Στάθη Νικολούζου 
Το πρωταθλημα των κορασίδων είναι μια διαφορετική υπόθεση. Δεν έχουν τελειώσει ούτε η πρώτη φάση  στις ενώσεις και συμμετέχουν αυτή την στιγμή περισσότερες από 50 ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Θα χρειαστούν περισσότερες από 10 αγωνιστικές για να φτάσουμε στο αντίστοιχο F4.
Τα ερωτήματα πολλά με πρώτο ποιος θα πληρώσει τα Χιλιάδες ΤΕΣΤ που θα χρειαστούν και υποχρεωτικά πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το αθλητικό πρωτόκολλο που έχει δημοσιοποιήσει το υπουργείο υγείας?

Ποιος θα βάλει 15χρονες αθλήτριες στα κλειστά με θερμοκρασίες που θα αγγίζουν τους 35  βαθμούς και χωρίς αιρκοντίσιον?

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την υγεία αυτών των παιδιών?

Ας σοβαρευτούν στην  ΕΟΠΕ και να μην παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια με την υγεία των παιδιών.

Αν καίγονται τόσο πολύ για να μοριοδοτηθούν 30 παιδιά ας αλλάξουν τις ηλικίες για ένα χρόνο. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε!

Συνεχίζεται 


Συνεχίζεται 


Σχετικά Άρθρα