Τέλος το τουρνουά beach volley στα Μάταλα

20/04/2017 00:04554Απόψεις Beach Volley
Ετικέτες:
CheckPoint

 

Η πίεση της ΕΟΠΕ αλλά και διαφωνίες εντός της οργανωτικής επιτροπής οδήγησαν στο τέλος την καλύτερη διοργάνωση beach volley.
Κατάφεραν και έβαλαν τέλος σε ένα θεσμό που κράτησε ζωντανό το beach volley όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 
Το Beach volley βγαίνει χαμένο από βεβιασμένες κινήσεις εκατέρωθεν… 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. ΦΑΙΣΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:

ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 2017


Μια σημαντική απόφαση έλαβε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Συγκεκριμένα ενέκρινε εισήγηση του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννη Ξηρουδάκη για μεταφορά της έδρας του τουρνουά beach volley από τα Ματάλα στο Καλάμάκι.

Ο κ. Ξηρουδάκης ξεκαθάρισε στο σώμα ότι ο κίνδυνος να χαθεί το τουρνουά είναι προ των πυλών πλέον και διάβασε κείμενο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που ζητούσε απάντηση για το Matala beach volley 2017 και αν δε γίνει να ενημερωθεί η Ομοσπονδία έως σήμερα, προκειμένου να εντάξει άλλο τουρνουά στη θέση του.

Ο κ. Ξηρουδάκης στην εισήγησή του ανέφερε την έλλειψη συνεργασίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων, όπως είπε, και πρότεινε να μεταφερθεί η έδρα του beach volley 2017 από τα Μάταλα στο Καλαμάκι.

Η νέα ονομασία του τουρνουά θα είναι: Festos beach volley Kalmaki 2017  και οργανωτικός υπεύθυνος του τουρνουά ορίζεται ο κ. Βασίλειος Κοκοτσάκης.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πάρθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς διαφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σπινθάκης.
Πηγή: e-mesara.gr 


Σχετικά Άρθρα