Στο πρωτοδικείο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

18/06/2017 21:57330Volleyleague Ομάδες Volleyleague Παναθηναϊκός
Ετικέτες:
CheckPoint

Το Πρωτοδικείο Αθηνών καλείται πια να δώσει λύση και να ορίσει διοίκηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού ούτε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Κυριακή υπήρξε ψηφοδέλτιο και συνδυασμός για να αναλάβει την προεδρία και τη διοίκηση. 

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη Κυριακή είχε δημιουργηθεί η ελπίδα ότι θα βρισκόταν λύση καθώς ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Μπαλτάκος είχε ενημερώσει πως υπάρχει ενδιαφερόμενος, ωστόσο χρειαζόταν κάποιο επιπλέον χρονικό διάστημα προκειμένου να συγκροτηθεί ομάδα που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη τελικώς δυνατό και έτσι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός οδηγείται στο πρωτοδικείο.

Οπωσδήποτε μια κακή στιγμή στην Ιστορία του σωματείου, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών για να βρεθεί πρόσωπο να ηγηθεί, μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το «όχι» του Δημήτρη Μπαλτάκου στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος. 

Τι σημαίνει, σε πρακτικό επίπεδο, αυτή η εξέλιξη; Ότι από Δευτέρα, όποιος επιθυμεί μπορεί να αυτοπροταθεί στο Πρωτοδικείο και να αναλάβει τη διοίκηση.


Σχετικά Άρθρα