Ο Γιώργος Καραμπέτσος μίλησε για όλα στην Σαντορίνη!

04/03/2018 08:55960Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Ετικέτες: Γιώργος Καραμπέτσος
be a maverick

Το διήμερο 21-22 Απριλίου θα διεξαχθεί το final 4 στο Κύπελλο Ανδρών, σε έδρα που ακόμη αναζητείται και πιθανόν να βρίσκεται εκτός Αττικής, λόγω του φόβου που διακατέχει την Ομοσπονδία και το υφυπουργείο Αθλητισμού για επεισόδια. 

πηγή: ΑΠΕ

Η σύνθεση της τελικής φάσης (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής) εγκυμονεί κινδύνους, τους οποίους η ΕΟΠΕ επ΄ ουδενί επιθυμεί να τους δει να μετουσιώνονται σε πράξη. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας, την Παρασκευή 9 ή τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. Μια σκέψη για να φιλοξενηθεί η τελική φάση στη Ρόδο δεν μπορεί να προχωρήσει, καθώς το «σμαραγδένιο νησί» δεν είναι έτοιμο.

Αναφορικά με το ζήτημα των ομοσπονδιακών προπονητών θα αναζητηθεί λύση εντός Ελλάδας, όχι απαραίτητα ελληνική όμως, αφού οι περιπτώσεις των Τζιάνι και Μπερούτο, για τους οποίους είχε υπάρξει ενδιαφέρον, δεν τελεσφόρησαν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. 

Η Ομοσπονδία εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το επόμενο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών να διεξαχθεί με 10 ομάδες, όπως κι εκείνο της PreLeague αλλά και οι δύο όμιλοι της Α2, ενώ υπάρχει σκέψη μετεγκατάστασης των γραφείων της από το ΟΑΚΑ σε άλλο χώρο, ενδεχομένως μαζί με την ΕΣΑΠ. 

Οι σχέσεις της ΕΟΠΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είναι άριστες, με τον πολιτικό προϊστάμενο του ελληνικού Αθλητισμού να δίνει λύσεις σε προβλήματα και να παρέχει την αμέριστη στήριξή του. 

Η Εθνική Γυναικών θα παίξει, κατά πάσα πιθανότητα, στα Γιάννινα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ στους Μεσογειακούς αγώνες τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Εθνικές Ανδρών και Γυναικών. 

Οι έμμισθες χορηγίες θα ξεπεράσουν τις 250.000 ευρώ για το 2018. Το 2017, με τη νέα διοίκηση, περατώθηκαν όλες οι υποχρεώσεις που είχαν αναληφθεί σε επίπεδο διοργανώσεων, ενώ ξεχρεώθηκαν οφειλές 300.000 ευρώ, προκειμένου να μην υπάρξουν κατασχέσεις.


Σχετικά Άρθρα