Στα χέρια τους πρέπει να πάρουν την κατάσταση οι αθλήτριες!

06/05/2020 20:42999Απόψεις
Ετικέτες: Στάθης Νικολούζος
tatoo

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε μεμονωμένες απόψεις αθλητριών για την κατάσταση που βιώνουν στα Ελληνικά πρωταθλήματα. 

Του Στάθη Νικολούζου
Η μεσοβέζικη κατάσταση που βιώνουν προσπαθωντας να ισορροπήσουν μεταξύ του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού  δημιουργεί μόνο προβλήματα και δεν δίνει καμία λύση στην σημερινή πραγματικότητα.
Ώς τώρα δεν έχουν αντιληφθεί ότι η λύση στα προβλήματα τους  είναι στα χέρια τους  και δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από κανέναν.
Ε προ ετών προσπάθεια  ένταξης τους στον ΠΑΣΑΠ επί Μηνούδη δεν τους έδωσε κανένα πλεονέκτημα απλά ο τέως πρόεδρος θέλησε να γίνει σήμερα μάνατζερ τους.  
Είναι ευκαιρία σήμερα που τα πρωταθλήματα είναι σε αναστολή να πραγματοποιήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης μια επικοινωνία μεταξύ τους  και να στήσουν το συνδικαλιστικό τους όργανο.
Να γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται την αρχή να είναι όλες οι αθλήτριες  απ όλες τις ομάδες αλλά αρκεί ένας πυρήνας από 40-50 αθλήτριες (το τυπικό 21) που θα πάρουν στα  χέρια τους την ζωή τους. Να είναι σίγουρες ότι στην διαδρομή θα ακολουθήσουν όλες.
Θεωρώ ότι ο χώρος έχει πολύ μορφωμένες, έξυπνες και δραστήριες αθλήτριες που θα αφήσουν έργο.
Κάθε προσπάθεια έχει τις δυσκολίες της αλλά δεν πρέπει να σταματήσουν μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους.
Πρέπει να θυμούνται ότι οι πολιτικές  αρχές αλλά και η κοινή γνώμη είναι πάντα υπέρ του αθλητή αφού αυτός είναι ο πρωταγωνιστής. 
Η κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες και νέα δεδομένα!  

 

 


Σχετικά Άρθρα