Πρώτη συνάντηση των αθλητριών του ΣΠΑΚ με την διοίκηση και το προπονητικό team

05/09/2017 20:15573Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΣΠΑΚ Καρδίτσας
be a maverick

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα(04/9), η πρώτη συνάντηση των αθλητριών του ΣΠΑΚ με την διοίκηση της ομάδας και το προπονητικό τιμ εν΄όψει της νέας χρονιάς στην Β΄ Εθνική.Η συνάντηση έγινε στο CAFÉ – BISTRO JASMINE στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου ο πρόεδρος κ. Χρήστος Βογιατζής καλωσόρισε τις αθλήτριες ,τους ευχήθηκε υγεία και μέσα από την καλή δουλειά και διάθεση να επιτύχουν τους στόχους .

Στην συνέχεια μίλησε ο προπονητής Αλεξίου Σάκης, όπου καλωσόρισε τις αθλήτριες και αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν. Ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας που ξεκινάει από Τρίτη 05/09/2017.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η νέα Γενική Αρχηγός κ. Ίλια Αγγέλη που αναλαμβάνει από φέτος το πόστο , παλιά παίχτρια του βόλεϊ .Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλες μαζί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.Επίσης στην συνάντηση βρέθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κ. Κούμπος Κων/νος , Νταντάμη Γεωργία .Επιπλέον,Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι αθλήτριες της ομάδας ευχαρίστησαν την διεύθυνση του JASMINE για την προσφορά του δείπνου και την άριστη εξυπηρέτηση .

Πηγή:karditsapress.gr


Σχετικά Άρθρα