Ποιοι είναι οι προπονητές της ΕΑΛ στο Βόλεϊ ;

14/09/2018 17:191033Διάφορα
Ετικέτες:
be a maverick

Δείτε ποιοι είναι οι προπονητές της ΕΑΛ. Οι προπονητές που θα βρεθούν δίπλα στα παιδιά σας έχουν σημειώσει επιτυχίες και είναι άρτια καταρτισμένοι στο χώρο του βόλεϊ . Το προπονητικό team λειτουργεί ομαδικά με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για όλη την αγωνιστική χρονιά. 

Παπαδημητρίου Βασίλης
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ

Ξεκίνησε σαν παίκτης του ανδρικού τμήματος της ΕΑΛ και στην συνέχεια ,υπήρξε για πολλά χρόνια προπονητής του ανδρικού τμήματος στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και με την ομάδα κορασίδων της ΕΑΛ κατέκτησε χρυσό μετάλλιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων περιόδου 2004-2005. Έχει προπονήσει πολλές ομάδες γυναικών με τις οποίες είχε σημαντικές επιτυχίες.  Ο Κος Παπαδημητρίου είναι και ομοσπονδιακός προπονητής παγκορασίδων.

Σκανίκα Μαρία
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ για τρία χρόνια με πολλές συμμετοχές.
Αγωνίστηκε στην Ε.Α.Λ. με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής , Α2 Εθνικής και Α1 Εθνικής με την γυναικεία ομάδα ενώ από το 1997 έως και το 2001 αγωνίστηκε στον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην Α1 Εθνική με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια .

Παπαστεργίου Σωκράτης
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ και όλα τα αγωνιστικά τμήματα από το 1994-5 και έχει ακολουθήσει το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ σε όλες τις επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος.

Τριανταφύλλου Δήμητρα
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ και όλα τα αγωνιστικά τμήματα από το 1994-5 και έχει ακολουθήσει το γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ σε όλες τις επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος.

Λιανού Ειρήνη 
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.
Πτυχιούχος Νοσηλευτικής Α /ΤΕΙ Λάρισας .
Κάτοχος Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ειδική Αγωγή- Αναπτυξιακές Διαταραχές .

Άρχισε να ασχολείται με το βόλεϊ από πολύ μικρή ηλικία στο σύλλογο της ΕΑΛ, και με την ομάδα των νεανίδων κατέκτησαν 2 Πανελλήνιες διακρίσεις. Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στο βόλεϊ στον Ασκληπιό Τρικάλων και από το 2006 έως σήμερα είναι προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Τέλιος Λεωνίδας
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Ασχολείται και προπονεί παιδιά, αγόρια και κορίτσια, στις ακαδημίες της ΕΑΛ από το 2015.

Μπατσομήτρου Ευγενία
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ

Μεταπτυχιακός τίτλος “εργοσκληρομετρία και αποκατάσταση” στην Ιατρική σχολή Λάρισας.
Έχει αγωνιστεί στην Ε.Α.Λάρισας στην Α2 εθνική κατηγορία και ασχολείται με τις ακαδημίες της Ε.Α.Λ για περισσότερα από 4 έτη.

Καματσέλου Ιωάννα
Εκπαιδευτικός, απόφοιτη του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και οικολογίας του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου, κάτοχος διπλώματος προπονητή πετοσφαιρισης Γ’ κατηγορίας.
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Λ.

Αγωνίστηκε στην Ε.Α.Λ. με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής και Α2 Εθνικής κατηγορίας με την γυναικεία ομάδα. Την περίοδο των σπουδών της (2008-2011) αγωνίστηκε στην ΈΝΩΣΗ ΒΎΡΩΝΑ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και επέστρεψε στην Ε.Α.Λ. μέχρι και το 2016.

Γαλάνης Ελευθέριος
Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος διπλώματος προπονητή πετοσφαιρισης Γ’ κατηγορίας. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομης της ΕΑΛ. Ως προπονητής της ομάδας παίδων στην ΕΑΛ συμμετείχε στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, με την οποία έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Φυσικά εκτός των προπονητών, προς όφελος των παιδιών λειτουργούν και οι έφοροι όλων των τμημάτων μας.


Σχετικά Άρθρα