Παρουσία Μαυρωτά η Τηλεδιάσκεψη που δεν δεσμεύτηκε για τίποτα!

10/11/2020 23:24419Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος ΜαυρωτάςΓιώργος ΚαραμπέτσοςΑΕΚΑΟ Λαμίας 2013Αίαντας ΕυόσμουΑΟ ΗλυσιακόςΠανναξιακός Α.Ο.Ν.
be a maverick

''Κλειστόν επ  Αόριστον'' 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Α1 γυναικών παρουσία του προέδρου  της ΕΟΠΕ κ. Γιώργου Καραμπέτσου αλλά και του ΓΓΑ κ. Γιώργου Μαυρωτά.

Οι ομάδες εκτός από τον Αίαντα και τον Ηλυσιακό ήταν  θετικές στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ επιφυλάξεις είχαν η Λαμία, η ΑΕΚ, ο Πανναξιακός με τους τρεις τελευταίους να δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν αν συνεχιστεί.

Εντύπωση προκάλεσε η μη δέσμευση του ΓΓΑ κου Μαυρωτά όταν του ειπώθηκε ότι είναι καταστροφικό για τις αθλήτριες η παρατεταμένη απραξία και ζήτησαν οι παράγοντες των ομάδων να αρχίσουν οι προπονήσεις. Ο πρώην διεθνής πολίστας και βουλευτής του Ποταμιού τόνισε ότι μπορεί να ξαναρχίσουν οι προπονήσεις στο τέλος της άλλης εβδομάδας (σε 10 ημέρες) αν τα κρούσματα με covid-19 μειωθούν αρκετά. 
Δυστυχώς  η τηλεδιάσκεψη ήταν για τα μάτια του κόσμου  με μοναδικό σκοπό να αποσυμπιέσει την κατάσταση από την πίεση που ασκούν οι αθλήτριες και να ρίξουν την ευθύνη σε κάποιες ομάδες που θα έλεγαν όχι.

Η ΕΟΠΕ ότι και να στείλει στην ΓΓΑ θα απορριφθεί αφού αποδεικνύεται ότι δεν αποφασίζει ο ΓΓΑ, ούτε ο Αυγενάκης και φυσικά σε καμία  περιπτώσει ο Καραμπέτσος. 
Αποφασίζουν οι γιατροί που δεν επιτρέπουν ούτε στην επαγγελματική  super league  2 να ξεκινήσει στο ποδόσφαιρο που έχει το ίδιο πρωτόκολλο με την super league.

Κρίμα γιατί ένα ωραίο πρωτάθλημα δύσκολα θα συνεχιστεί, η πρόταση των λοιμοξιολόγων  για την μέθοδο του ''ακορντεόν'' (14ημέρες ανοικτά και 21 lock down) είναι άκρως καταστροφικό για τον αθλητισμό και στην προκριμένη περίπτωση για το βόλεϊ.

Οι ομάδες έκαναν  την υπέρβαση τους έφεραν καλές αθλήτριες αλλά πλέον δύσκολα θα έχουμε και Εθνική ομάδα εκτός και αν πιστεύει κάποιος ότι οι αθλήτριες δεν θα ψάξουν λύσεις επιβίωσης και θα περιμένουν την κυβέρνηση και την ομοσπονδία να τους κοροϊδεύουν.

Στην προκειμένη περίπτωση οι καθαρές κουβέντες είναι η μόνη λύση στα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία στον χώρο! 

Στην φωτογραφία ο πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς που δεν θα δεχόταν με τίποτα να του φέρονται όπως εκείνος φέρεται τώρα στις αθλήτριες 

 


Σχετικά Άρθρα