Παναγιώτης Πελεκούδας: «Να φτιάξουμε μία Εθνική με χαρακτήρα, πάθος και ψυχή» (video)

11/06/2018 22:5797Eθνική Ανδρών
Ετικέτες: Παναγιώτης ΠελεκούδαςΕθνική Ανδρών
CheckPoint

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για την παραμονή της Εθνικής στην Κάρυστο και ευχαρίστησε τον Δήμο για την βοήθεια προς την Εθνική ομάδα και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Η Κάρυστος ήταν ένα πολύ ωραίο μέρος για να γίνει προετοιμασία Εθνικής ομάδας. Είχαμε ό,τι χρειαζόμασταν για να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει. Τους ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Είναι σημαντικό που το κλίμα είναι πολύ καλό, η νοοτροπία από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτη είναι ίδια και αυτό είναι το καινούργιο μότο της Εθνικής ομάδας».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Για το ελληνικό βόλεϊ ο στόχος δεν είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία Εθνική που θα έχει τον δικό της χαρακτήρα, το δικό της πάθος, την δικιά της ψυχή. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, γιατί αν καταφέρουμε να φτιάξουμε μία τέτοια ομάδα, το να είμαστε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα θα είναι κάτι πιο εύκολο και βατό.Το θέμα είναι να φτιάξουμε μία διαχρονική ομάδα, έτσι ώστε να υπάρχει μία συνέχεια στην Εθνική».Σχετικά Άρθρα