Παναγιώτης Ιωάννου: «Να είμαστε γρήγορα ασφαλείς»

11/10/2017 23:4787Pre League
Ετικέτες: Παναγιώτης ΙωάννουΓΑΣ Μεσσαράς
CheckPoint

Ο προπονητής της Μεσσαρά, Παναγιώτης Ιωάννου, μιλώντας στο volleyball.gr αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Pre League, τους στόχους της ομάδας αλλά και για το μεγάλο μειονέκτημα του συλλόγου, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες.

«Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά. Είχαμε βέβαια την απουσία της Κωνσταντίνας Τσοπούλου που αγωνιζόταν με την Εθνική μπιτς βόλεϊ. Απο κει και πέρα εμείς έχουμε ένα μόνιμο πρόβλημα, όσον αφορά τους αντιπάλους μας εδώ στην Κρήτη, γι'αυτό αναγκαστήκαμε να ανέβουμε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουμε δυνατά φιλικά» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ιωάννου και στη συνέχεια είπε:

«Είμαστε η ομάδα με το μεγαλύτερο μειονέκτημα, όσον αφορά τα ταξίδια. Κάθε 15 μέρες έχουμε και μία μετακίνηση. Έχουμε μάθει σε αυτή την διαδικασία αλλά παραμένει επίπονη με πολλά έξοδα».

Για τον στόχο της Μεσσαρά δήλωσε: «Βλέπω πολλούς ψηλούς στόχους για όλες τις ομάδες. Δεν ξέρω αν χωράμε εμείς μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να είμαστε ασφαλείς και ύστερα βλέπουμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το πρωτάθλημα της Pre League τόνισε: «Το σίγουρο είναι ότι θα κρατήσει το ενδιαφέρον των ομάδων και του κόσμου από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί για κανέναν και αυτό είναι πολύ θετικό. Όλοι έχουν υψηλούς στόχους και τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι σκληρά».


Σχετικά Άρθρα