Παλιόπορτας: «Δυνατός ο Φοίνικας, ήθελα να χαράξω πορεία και για μένα»

10/09/2017 19:04143Απόψεις Φοίνικας Σύρου
Ετικέτες: Δημήτρης ΠαλιόπορταςΦοίνικας Σύρου
CheckPoint

Η 10η ημέρα του Σεπτεμβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Δημήτρη Παλιόπορτα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια των δυο παιδιών του.

Το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον «ιστορικό» πρόεδρο του Φοίνικα, προκειμένου να του ευχηθεί, αλλά παράλληλα να ακούσει την γνώμη του για τη φετινή ομάδα του συλλόγου:

Πρόεδρε, ποιο είναι το μυστικό ώστε να γεννηθούν δυο παιδιά την ίδια ημέρα; Πως το κατάφερες αυτό;

«Εγώ προσωπικά, 28 ολόκληρα χρόνια στα ιστιοφόρα , χάραζα πορείες για όλους. Ήθελα μια φορά, να χαράξω μια πορεία και για μένα. Η Νεφέλη μου και ο Φίλιππος, έχουν γεννηθεί την ίδια ακριβώς ημέρα (10 Σεπτεμβρίου), με διαφορά μόλις 55 λεπτών. Ίσως οφείλεται και στα «ρεύματα του Ατλαντικού» η διαφορά των 55 λεπτών (γελούσε)».

-Πως βλέπεις τον φετινό Φοίνικα;

«Καλός, γερός, δυνατός. Τα πρώτα συμπεράσματα θα βγουν στα φιλικά και στο Διεθνές τουρνουά Αιγαίου. Σίγουρα μετά την 6η-7η αγωνιστική θα έχουμε βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Η ομάδα είναι καινούρια. Έχει καινούρια κορμιά και θα χρειαστεί το χρόνο της για να «δέσει» μεταξύ της.

 Ο προπονητής (Στεφάνοβιτς) τους«σκίζει» κανονικά στην προπόνηση και νομίζω πως αυτό θα βγει σε καλό. Σημασία έχει οι παίκτες να δέσουν μεταξύ τους, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Να πηγαίνουν για καφέ μαζί, να κάνουν παρέα και ακόμη να πηγαίνουν και για γκόμενες μαζί. Μόνο έτσι η ομάδα θα είναι μια οικογένεια και θα τα πάει πολύ καλά».

-Μπορεί η ομάδα να πάρει κάποιον τίτλο;

«Η κάθε ομάδα νομίζω όταν αγωνίζεται ψάχνει κάποιον τίτλο. Πάντα μια ομάδα κυνηγάει το κάτι παραπάνω».

-Στα εκτός έδρας παιχνίδια θα σε ξαναδούμε;

«Δεν είναι εύκολο λόγο της υγείας μου να ταξιδεύω πολύ. Στα εντός έδρας παιχνίδια εννοείται».

Syros-Sports.gr

 


Σχετικά Άρθρα