Όταν το ''Όνειρο'' γίνεται ''Εφιάλτης''!

30/06/2018 22:171930Απόψεις
Ετικέτες: διάφορα απόψειςΣτάθης ΝικολούζοςΓιώργος Καραμπέτσος
CheckPoint

Η εθνική νεανίδων τελείωσε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά χωρίς να καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα σετ.

του Στάθη Νικολούζου 

Η ΕΟΠΕ ζήτησε και πήρε τον όμιλο για να αυξήσει τις πιθανότητες και σε αυτό βρήκε σύμμαχο τον δήμο Σάμου που έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα. 
Μια από τις καλύτερες φουρνιές που έχει βγάλει το Ελληνικό βόλεϊ τα κορίτσια γεννημένα του 2000 δεν τα κατάφερε… και το χειρότερο στην ουσία ολοκλήρωσαν την προσφορά τους στις Εθνικές ομάδες για τα επόμενα 4 χρόνια αφού ακολουθεί η άμεση φυγή τους στην Αμερική!
Είχαμε γράψει και στο παρελθόν ότι η φυγή αυτής της φουρνιάς στην Αμερική θα κοστίσει πολλά στα πρωταθλήματα  αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος απέτυχε πλήρως στις επιλογές του στο προπονητικό team αλλά και στην επιλογή του να χρησιμοποιήσει τα κορίτσια που φεύγουν για Αμερική αναζητώντας την πρόσκαιρη επιτυχία της πρόκρισης στο Πανευρωπαϊκό!

Αλλά δεν κατάφερε ούτε αυτό!

Αφού ήταν γνωστό ότι ακόμα και αν κερδίζαμε την πρόκριση στα Τίρανα θα πήγαιναν με άλλες επιλογές σε αθλήτριες λόγω Αμερικής!
Η πρόσκαιρες επιτυχίες που αναζητάει ο Καραμπέτσος στις εθνικές ομάδες δεν του επιτρέπουν να κάνει σωστό προγραμματισμό αλλά ούτε και να κάνει ένα πλάνο για το αύριο του Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ!

Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, επειδή θα ακούσουμε για άλλη μια φορά τα γνωστά ''δεν έχουμε χρήματα, κλπ'' αυτή η ''καραμέλα'' ας τελειώσει… ξοδεύει ασύστολά η ΕΟΠΕ εκεί που θέλει… και λειτουργεί κοντόφθαλμα βολεύοντας τους υπάκουος ''υπηκόους''… με γνώμονα την υποταγή στον ''Βασιλιά''  πρόεδρο της! 
Ναι το όνειρο της δημιουργίας έγινε ένας εφιάλτης! 

ΥΓ. Μην βγει κανένας να πανηγυρίσει για το μετάλλιο στους Μεσογειακούς είναι στους πάντες γνωστό ότι μόνο η Κροατία και η Ελλάδα κατέβηκαν με τις πρώτες ομάδες τους…. Και καλά έκαναν, και την επιτυχία χρειαζόμασταν αλλά και  να δώσουμε μια σειρά παιχνιδιών που ήταν απαραίτητα για την συνέχεια!

ΥΓ2. Όσο σιωπούμε τα πράγματα χειροτερεύουν, το βόλεϊ δεν χρειάζεται  Σωτήρες αλλά μόνο σωστό προγραμματισμό και όρεξη για δημιουργία!
Δημιουργία μέσω προστίμων και χαρατσιών δεν γίνεται… 

 

Συνεχίζεται …

 


Σχετικά Άρθρα