Ορεστιάδα: Στόχος η αποκατάσταση της φήμης της

16/07/2017 18:27250Α2 Ανδρών
Ετικέτες: ΑΟ Ορεστιάδας

Την ώρα που υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επόμενη μέρα του ΑΟ Ορεστιάδας, καθώς μόλις δύο άτομα κατέθεσαν υποψηφιότητα για να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση ενω υπάρχει απροθυμία και από μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου να συνεχίσουν να εμπλέκονται, ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα καλείται να λυθεί.

Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό, όπως είχε εξηγήσει η Μαρία Γκουγκουσκίδου, που είχε αναλάβει ρόλο προεδρεύουσας στην έκτακτη γενική συνέλευση του περασμένου μήνα, στην οποία συμμετείχαν όλα κι όλα. 33 μέλη του ΑΟ Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, πέρα από την απόφαση για διορισμό νέας διοίκησης από το Πρωτοδικείο, ελήφθη απόφαση να αναλάβει μια ολιγομελής επιτροπή τον έλεγχο των χρεών.

Να ερευνήσει τι οφειλές υπάρχουν του ΑΟΟ προς παίκτες, προπονητές αλλά και επαγγελματίες της πόλης αφου είναι σημαντικό οι επαγγελματίες της πόλης να συνεχίσουν να  στηρίζουν τον Όμιλο.

Πρέπει να αποκατασταθεί η φήμη του ΑΟΟ στην αγορά της πόλης», είχε πει με την ιδιότητα της προέδρου της Γενικής Συνέλευσης η Μαρία Γκουγκουσκίδου. 

Η ολιγομελής επιτροπή οφείλει να εξετάσει αναλυτικά τις οφειλές  αλλά και ποιες προοπτικές υπάρχουν, ώστε σε μια επόμενη γενική Συνέλευση να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής στα μέλη του ΑΟ Ορεστιάδας. Γεγονός είναι πάντως ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για το πάλαι ποτέ καμάρι του Έβρου και η απροθυμία ενδιαφερόμενων να στελεχώσουν την διοίκηση, τα κάνει ακόμα δυσκολότερα.

Πηγη: thrakisports.gr


Σχετικά Άρθρα