Ωραία πρωταθλήματα θα γίνουν αλλά ποιος θα τα δει?

08/09/2020 18:36354Απόψεις
Ετικέτες: Τάκης ΜαλακατέςΣοφία ΚοσμάΕύα ΧαντάβαΠαναθηναϊκός
be a maverick

Όπως έχουμε γράψει ο νέος τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στις γυναίκες έδωσε μεγάλη ώθηση στις ομάδες ώστε να ενισχυθούν και να δημιουργηθούν άκρως ανταγωνιστικές ομάδες.
Τα φετινά πρωταθλήματα σε volleyleague αλλά και στην preleague θα είναι άκρως ανταγωνιστικά και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τέλους. 
Το ερώτημα που δημιουργείται είναι ποιος θα τα δει? 
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε την καλύτερη συμφωνία που γίνεται με το PanathinaikosTV αλλά οι υπόλοιπες ομάδες κινούνται χωρίς κάτι δεδομένο.

Παρασκευή βράδυ σε ώρα prime time βλέπω διαφήμιση στον ΣΚΑΙ για τον τελικό των εφήβων… και σκέφτηκα ότι τα αποτελέσματα έρχονται  όταν οι κατάλληλοι άνθρωποι ασχολούνται με αυτά που είναι ειδικοί και μπορούν! 

Επιτροπές έγιναν αλλά έμειναν στα χαρτιά μάλλον.

Ο Τάκης Μαλακατές σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αφού σε διάστημα δύο μηνών που είναι πρόεδρος έχει πάρει δύο πρωταθλήματα στο βόλεϊ.
Σε άντρες και εφήβους…  

Έκανε και μεγάλο ΜΠΑΜ στις μεταγραφές με την διεθνή αθλήτρια Εύα Χαντάβα παρά τους όρους που έχει το συμβόλαιο της.
Δύο παλιές γνώριμες από τον Ολυμπιακό ( Σοφία Κοσμά και Εύα Χαντάβα) θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρωτοκαθεδρία από την παλιά τους ομάδα.
Ακούμε ότι πολλούς μικροτραυματισμούς έχει ο Παναθηναϊκός στην προετοιμασία. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει ότι όπως εξελίσσεται η ζωή έτσι εξελίσσεται και το βόλει…Αληθεύει ότι μπαμπάς αθλήτριας πήρε προαγωγή και από μυστικοσύμβουλος ανέλαβε καθήκοντα team manager ?

Επανερχόμαστε  

 

Διαβάστε ακόμα 

Μεγάλη προσφορά της Molten στα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ!

 


Σχετικά Άρθρα