Ολυμπιακός: «Μια κάρτα, έξι τμήματα πάνω από 100 αγώνες»

17/07/2017 20:25527Ολυμπιακός Ολυμπιακός
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΚαρτες διαρκείας

 Τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν την καρτα διαρκείας του συλλόγου, όπου θα μπορούν να  παρακολουθήσουν κατά προτεραιότητα περισσότερους από 100 εντός έδρας αγώνες, εξι διαφορετικών τμημάτων, καλεί για άλλη μια φορά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Εκεί. Δίπλα στον Θρύλο σου. Με μια κάρτα να ξεκλειδώνει τις «πύλες» της ίδιας της ιστορίας που... έρχεται. Της αυτοκρατορίας που συνεχίζεται.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και εσύ είσαι ο παίκτης... παραπάνω που (και φέτος) θα κάνεις τη διαφορά.

Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών. Έξι διαφορετικά τμήματα δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες και η  Κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π σε καθιστά αυτομάτως αυτόπτη μάρτυρα, σε όσα θα ακολουθήσουν. 

Γίνε μέλος του Μέλος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.  και απόλαυσε το προνόμιο της ελεύθερης εισόδου, κατά προτεραιότητα, σε περισσότερους από 100 εντός έδρας αγώνες. Στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις των έξι αγωνιστικών τμημάτων. Σε κάθε δευτερόλεπτο προσπάθειας σε φόντο Ερυθρόλευκο. 

Η Κάρτα Μέλους της σεζόν 2017-2018,  αποτελεί το εισιτήριο «διαρκείας» της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Και εσύ απλά πρέπει να είσαι εκεί...

Γίνε Μέλος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Γίνε κομμάτι του Θρύλου!»

 


Σχετικά Άρθρα