Οι Μακεδόνες συνεχίζουν με Μανώλη Σκουλικάρη στον πάγκο!

01/06/2018 12:32533Μακεδόνες Αξιού
Ετικέτες: Μακεδόνες ΑξιούΜανώλης Σκουλικάρης
tatoo

Οι Μακεδόνες Αξιού, η ομάδα έκπληξη του περσινού  πρωταθλήματος ανανέωσαν με τον έμπειρο προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη και ετοιμάζονται να χτίσουν την ομάδα της νέας χρονιάς.

Ο ''αρχιτέκτονας'' της ομάδας Μανώλης Σκουλικάρης δήλωσε στο volleyland: 
«Είμαι ευτυχής που συνεχίζω το έργο μου στήν ομάδα των Μακεδόνων. Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μία καλή χρόνια και η ομάδα με την ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση και την καλύτερη οργάνωση θα πετύχει τους στόχους της που είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα η οποία θα φέρει καλά θετικά αποτελέσματα και θα μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος»

Θα βασιστούν κυρίως σε Ελληνίδες αθλήτριες αφού έχουν τον βασικό κορμό και ελπίζουν να στην επιστροφή δικών τους αθλητριών αφού αρκετές τελείωσαν τις σπουδές τους και επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη.
Η ομάδα κόσμημα που απέναντι σε όλες τις προβλέψεις τιμάει με την παρουσία της το πρωτάθλημα αλλά και την μικρή κωμόπολη  των Κυμίνων  θα δημιουργήσει  και την νέα χρονιά ένα ανταγωνιστικό σύνολο! 

Οι διοικούντες διέψευσαν ότι υπήρχε θέμα να πουληθεί η ομάδα ή να μεταφερθεί και όλα  προέρχονται από φήμες και πόθους τρίτων όπως δήλωσαν στο volleyland!  


Σχετικά Άρθρα