Στον Βύρωνας Καβάλας η Χριστίνα Πεταλά

11/10/2017 20:30753Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Βύρωνας ΚαβάλαςΚαρίπογλου ΑριστείδηςΧριστίνα Πεταλά
tatoo

  Την συνεργασία με το ζωντανό θρύλο του γυναικείου βόλεϊ και μια από τις κορυφαίες παίκτριες όλων των εποχών που έγραψε τις  δικές της σελίδες δόξας, την Χριστίνα Πεταλά, ανακοίνωσε ο Βύρωνας Καβαλάς.

Η  κ.Πεταλά  που πρόσφατα ανέλαβε ομοσπονδιακή προπονήτρια στα κλιμάκια, θα αναλάβει την δημιουργία των ακαδημιών του συλλόγου ο οποίος  στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Αριστείδης Καριπόγλου, επισημαίνει:

«Ο Βύρωνας Καβάλας τολμάει για την ιστορία του και προχωρεί στην δημιουργία Ακαδημίας Volley ball αγοριών - κοριτσιών .

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε να αναθέσει την δημιουργία των ακαδημιών στην Ομοσπονδιακή προπονήτρια πετοσφαίρισης κα Πεταλά Χριστίνα.

Η κα Πεταλά Χριστίνα είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ .

Οι συστάσεις για την κα Πεταλά είναι περιττές , το πλούσιο βιογραφικό της , η καριέρα της σε ΑΟΚαβαλας , Άρη Θεσσαλονίκης και Ηρακλή Θεσσαλονίκης και οι πολλές  συμμετοχές της σε Εθνική ομάδα νεανίδων και γυναικών είναι από μόνα τους μια ολόκληρη ιστορία . Από την μεριά της διοίκησης έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο κος Κατσικουλης Βαλάντης .
 

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ως η πιο ιστορική ομάδα του Δήμου μας ανέκαθεν είχε και αθλητικά τμήματα πέραν του ποδοσφαίρου , βήμα βήμα το όραμα της διοίκηση μας με πρόεδρο τον κ Καριπογλου Αριστείδη προσπαθεί να αναδείξει το σωματείο μας σε πηγή αθλητισμού περνει σάρκα και οστά.
 

Ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι άνθρωποι δίπλα μας όπως η κα Πεταλά Χριστίνα και να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα αθλητικά.

Ανακοίνωση του προέδρου,
Καρίπογλου Αριστείδη»

 


Σχετικά Άρθρα