Μυγδονιακός: Η φωτό των αναμνήσεων

19/05/2017 01:04191Β΄ Εθνική Γυναικών
Ετικέτες: Μυγδονιακός

 Με αφορμή την λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του, η ομάδα του Μυγδονιακού έκανε ενα αφιέρωμα στις συμμετοχές του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια και ανάρτησε νοσταλιγική φωτό απο το 2012 οπου οι σημερινές στο σύνολο παγκορασίδες ειχαν πάρει μερος σε τουρνουά μίνι βόλεϊ. Αναλυτικά η σχετική αναφορά του συλλόγου:

«Από  18/5/2017, όπως υποσχεθήκαμε, είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα με την καινούρια και η παλιά ιστοσελίδα του Μυγδονιακού.

Στη διεύθυνση http://old.mygdoniakos.gr, αλλά και μέσω συνδέσμου

ο οποίος βρίσκεται στην νέα ιστοσελίδα ακριβώς κάτω από τις ευχαριστίες προς τους χορηγούς, υπάρχει η δυνατότητα σε όλους να ανατρέξουν στην ιστορία της ομάδας μέχρι το δελτίο τύπου της 13/5/2017.

"Το παρελθόν συνέβη πραγματικά, ενώ η ιστορία είναι μόνο σημειώσεις που κάποιος έχει κρατήσει."
A. Whitney Brown, Αμερικανός κωμικός.

Επειδή ο Μυγδονιακός έχει κρατήσει σημειώσεις, μεγάλο μέρος της ιστορίας του είναι σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν θα έπρεπε με κανένα τρόπο να χαθεί.

Μέσα από τα βιώματα κάποιων ανθρώπων και αθλητριών, αυτό που πραγματικά συνέβη όμως, είναι το παρελθόν και ευτυχώς γι αυτό, υπάρχουν ντοκουμέντα. 

Πάμε πίσω στις 27/12/2012 όταν και αναρτήθηκαν μερικές φωτογραφίες για πρώτη φορά από το www.mygdoniakos.gr κάτω από τον τίτλο:

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ 27-28/12/2012 ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ

Οι αθλήτριες που όλοι αναγνωρίζουμε στις φωτογραφίες και που τις επόμενες ημέρες διεκδικούν το δικό τους πρωτάθλημα ως Παγκορασίδες έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Μυγδονιακός είναι ομάδα των Ακαδημιών του, η ομάδα των "παιδιών" του, αλλά και των αθλητριών που θέλουν να γίνουν μέλη αυτής της οικογένειας.»

Όλοι Μαζί!

(Ελπίδα του συγγραφέα είναι οι εικονιζόμενες αθλήτριες να αντιδράσουν με ήπιο τρόπο!)

 

 


Σχετικά Άρθρα