Μπιτς βόλεϊ: Φινάλε για την Pro Beach Series

21/04/2017 00:45183Beach Volley
Ετικέτες: Pro Beach Series
CheckPoint

  Φιναλε για τη σειρά Pro Beach Series το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ibeach Volleyclub στου Παπάγου. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για το τελευταίο τουρνουά:

"Η σειρά Pro Beach Series φτάνει στο τέλος της. Αυτο το τουρνουά είναι το ΤΕΛΙΚΟ, που ολοκληρώνει ένα κύκλο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη με τα 6 προηγούμενα βαθμολογούμενα τουρνουά.

Η βαθμολογία της σειράς αποτέλεσε κριτήριο για όλα τα τουρνουά μας και το επίπεδο των αθλητών που συναγωνίστηκαν ήταν ομολογουμένως το υψηλότερο για την χειμερινή σεζόν.

Επίσης, σε 6 διοργανώσεις δόθηκαν σημαντικά ΕΠΑΘΛΑ στους αθλητές, που το σύνολο τους δίνεται για πρώτη φορά σε χειμερινή σειρά αγώνων αλλά και σε ελάχιστα καλοκαιρινά τουρνουά.

Αυτό το ΣΚ θα γίνεί το ΤΕΛΙΚΟ τουρνουά που θα αναδείξει τις πρώτες ομάδες σε βαθμολογία σε γυναίκες και άνδρες (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ) και θα τους απονεμηθεί το ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ της σειράς όπως το έχουμε υποσχεθει απο την αρχή της.

Οι νικητές αυτού του ΤΕΛΙΚΟΥ τουρνουά θα αναδειχθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ PRO BEACH SERIES 2017 και θα λάβουν ξεχωριστό έπαθλο.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το τουρνουά έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να διεκδικήσουν τον ΤΙΤΛΟ ανεξαρτήτου έαν έπαιξαν ή ΟΧΙ έως τώρα στην σειρά.
Επίσης, αυτό θα είναι το πρώτο μας τουρνουά με τεχνικές συσκέψεις, όπου θα εξηγήσουμε τους κανονισμούς του συγκεκριμένου τουρνουά και θέματα αγώνων, καθώς και το πλάνο των διοργανώσεων μας για όλο το καλοκαίρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Σαββατο
Gold Γυναικών 9.15
Gold Ανδρών 13.00
Gold Μικτό 19.00 (Βραδυνο)

Κυριακή
Bronze-SIlver Ανδρών 9.15
Bronze-Silver Γυναικών 13.00
Bronze-Silver Μικτό (Βραδυνό) 19.00

Δηλώσεις Συμμετοχής*
E-mail : info@ibeach.gr
SMS : 6948462282
FB Inbox : iBeach Volleyball Club

* Θα τηρηθει σειρά προτεραιότητας και όχι βαθμολογίας

 


Σχετικά Άρθρα