Με την ευλογία του Μητροπολίτη Παροναξίας ο αγιασμός του Πανναξιακού ΑΟΝ

23/10/2017 23:28391Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.
tatoo

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Τον καθιερωμένο αγιασμό  για την έναρξη της νέας χρονιάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης».

Στην τελετή παραβρέθηκαν από την πλευρά του σωματείου, ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Γιώργος Ποτικιάν, ο γενικός αρχηγός κ. Μπάμπης Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος λέσχης κ. Δημήτρης Μιχαήλ.

Στην τελετή παρευρέθησαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Τον Αγιασμό τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάξου και πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Γιώργος Γιαννάκης.

Ο Σεβασμιώτατος μετά τον αγιασμό ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα του σωματείου υγεία, και εξύμνησε το αθλητικό ιδεώδες αφήνοντας έκπληκτους τους παρόντες με τις γνώσεις του σχετικά με αθλητικά δρώμενα.

Τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγιασμό κεράστηκαν γλυκά από τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο,ενώ ο πρόεδρος της ομάδας του δώρισε το συλλεκτικό κασκόλ της ομάδας και είχε σύντομη αλλά ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά πραγματοποιείται αγιασμός στον σύλλογο από μητροπολίτη, κάτι που είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο.


Σχετικά Άρθρα