Μαρκόπουλο - Ηρακλής Κηφισιάς (live streaming): Όλα για την επιβίωση!

12/01/2018 16:14236Μαρκόπουλο Ηρακλής Κηφισιας
Ετικέτες: ΑΟ ΜαρκόπουλοΗΡΑΚΛΗΣ Κηφισιάς
tatoo

Με ντέρμπι παραμονής στην Volleyleague Γυναικών αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, με το Μαρκόπουλο να υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό των Μεσογείων.

Οι δύο ομάδες είναι ουραγοί στην βαθμολογία. Το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην 11η θέση με 2 βαθμούς και ο Ηρακλής Κηφισιάς με 3 βαθμούς στην 10η θέση και ο νικητής του σαββατιάτικου αγώνα (13/1), θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία.

Το Μαρκόπουλο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο Ηρακλής Κηφισιάς θα αγωνιστεί με τις κορασίδες και τις νεάνιδες του συλλόγου.

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, το παιχνίδι αυτό είναι από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς. Θέλουμε να ανατρέπουμε τα δεδομένα, είμαστε σε καλή κατάσταση και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να το πετύχουμε».

STATS TIPS

Από την 6η αγωνιστική είχε να ολοκληρωθεί παιχνίδι σε 5 σετ. Πριν από το ματς των Μακεδόνων με το Μαρκόπουλο, ήταν ο αγώνας του Πορφύρα με το Μαρκόπουλο.

Η Ηρώ Χούντα του Μαρκόπουλου έκανε την καλύτερη της εμφάνιση για φέτος κόντρα στους Μακεδόνες με 16 πόντους, 14/29 48,3% επιθέσεις, 1 άσσο και 13/35 34,3% θετικές υποδοχές.

Μαρκόπουλου (οδηγός), 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Ηρακλής Κηφισιάς 
Διαιτητές: Σταρίδας-Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Σταυράτη-Βαρατάσης. Γραμματεία: ΔένδηΣχετικά Άρθρα