Μαναβή, Τσοπούλου : «Είχαμε ανατριχιάσει» (video)

11/06/2018 20:36278Beach Volley
Ετικέτες: Δήμητρα ΜαναβήΚωνσταντίνα Τσοπούλου
tatoo

Στο πρώτο τους τουρνουά Masters ως δίδυμο, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Μπροστά σε 700 και πλέον θεατές στην πλατεία Αριστοτέλους, Μαναβή και Τσοπούλου χωρίς να χάσουν σετ, πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης, επίτευγμα που δεν θα μπορούσε να μην τις κάνει ευτυχισμένες, ειδικά από την στιγμή που έγινε στην πόλη καταγωγής τους, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Δήμητρα και Κωνσταντίνα μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για τη νίκη τους στο Thessaloniki Masters και για το πως έζησαν όλο το τριήμερο στο πιο κεντρικό σημείο της συμπρωτεύουσας.

Το περιμένατε ότι θα κατακτούσατε το Thessaloniki Masters;

Κωνσταντίνα Τσοπούλου: «Αυτός ήταν ο στόχος μας. Να παίξουμε στο τουρνουά της Αριστοτέλους που είναι η πόλη μας και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Δήμητρα Μαναβή: «Το ήθελα πάρα πολύ και όταν θες κάτι πολύ, στο τέλος γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε».

Υπήρχε άγχος;

Κ.ΤΣ.: «Σε έναν τελικό πάντα έχεις άγχος. Το θέλαμε πολύ και αφού ο μόνος στόχος ήταν η πρώτη θέση, πάντα υπάρχει πίεση».

 

Πως ζήσατε τον τελευταίο πόντο;

Δ.Μ.: «Να πω την αλήθεια ήθελα να τελειώσω εγώ τον αγώνα. Όταν πετύχαμε τον 20ο πόντο και κατάλαβα τι πήγαινε να γίνει, είχα ανατριχιάσει. Όλοι οι φίλοι μου ήταν στις κερκίδες, η οικογένειά μου και το ήθελα πολύ».

Που αφιερώνεται το μετάλλιο;

Δ.Μ.: «Με την Κωνσταντίνα αρχικά θέλουμε να αφιερώσουμε την πρώτη θέση στην προπονήτριά μας, Μαρία Τσιαρτσιάνη και εγώ προσωπικά στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που με στηρίζουν πάντα και είναι δίπλα μου».

Κ.ΤΣ.: «Στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που ήταν κοντά μου σε όλη την διοργάνωση, στον φίλο μου που επίσης ήταν εδώ όλη μέρα». 

Δήμητρα τι σου είπε η μητέρα σου, η Μαρία Δεληγιάννη;

«Ότι ήταν περήφανη για μένα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος και φυσικά για την πρώτη θέση».

Κωνσταντίνα, πως ήταν να παίζεις στη πόλη σου και σε γεμάτες κερκίδες;

Κ.ΤΣ.: «Πολύ όμορφα. Νιώθεις οικεία στο περιβάλλον σου, όλος ο κόσμος χαιρόταν μαζί σου και η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο χαρούμενη».

Πως θα το γιορτάσετε;

Δ.Μ.: «Μετά από τέτοια κούραση και άγχος, σίγουρα λίγη ξεκούραση και μετά βλέπουμε».


Σχετικά Άρθρα