Λιάγκη: «Καλύτερα από την περυσινή σεζόν»

21/10/2017 11:43156Ηλιούπολη
Ετικέτες: Νάσια Λιάγκηηλιούπολη

Σελίδα γύρισε στην καριέρα της η Νάσια Λιάγκη, καθώς η χαρισματική σκόρερ μετά  από μια τετραετία στο Μαρκόπουλο, συνεχίζει από φέτος στην Α1 με την φανέλα της Ηλιούπολης. Για την προετοιμασία στο σύλλογο των νοτίων προαστίων και την σημερινή πρεμιέρα με τους Μακεδόνες Αξιού, η ταλαντούχα αθλήτρια υποστήριξε στο Volleyland:

«Αρχικά η προετοιμασία μας ήταν καλή , όλες οι παίκτριες μπήκαμε γρήγορα στο κλίμα της νέας μας ομάδας, χωρίς δυσκολίες και ευτυχώς δίχως τραυματισμούς.

Η Ηλιούπολή είναι ομάδα  διαφόρων ηλικιών και αυτό ήταν αρχικά ένα ρίσκο αλλά στην πορεία δείξαμε όσες  βρισκόμαστε στο ρόστερ, ότι μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις  απαιτήσεις της προπονήτρια μας, της κ. Μπλάμη.

 Μέσα από τα φιλικά  και ιδιαίτερα στα δύο τουρνουά που πήραμε μέρος και ήταν εξαιρετικά τεστ, η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, μπορέσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα  γύρω από το παιχνίδι μας και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στο πρωτάθλημα.

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό  όπως και η συνεργασία με την κόουτς μας, είναι πολύ καλή.

Όσον αφορά την πρεμιέρα  αντιμετωπίζουμε τους Μακεδόνες Αξιού, όπου θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές , να παίξουμε καλό βόλεϊ και να κάνουμε μια θετική αρχή στο πρωτάθλημα της Α1, στο οποίο πιστεύω ότι θα γίνουν πολλές εκπλήξεις.

Συμπερασματικά στόχος του συλλόγου είναι η παραμονή και  αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα από την περυσινή σεζόν.»

 


Σχετικά Άρθρα