Κοβάτσεβιτς: «Με τη βοήθεια των οπαδών μας για την πρόκριση»

07/03/2017 13:07122Ολυμπιακός Challenge Cup Γυναικών Ευρώπη Διοργανώσεις Challenge Cup
Ετικέτες: ΚοβάτσεβιτςΟλυμπιακόςΑστερίξΑστερίξ ΜπέβερενChallenge Cup ΓυναικώνChallenge Cup
CheckPoint

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του πολυ μεγάλου επαναληπτικού με την Αστερίξ, την Τετάρτη (8/3) στις 19:30 στο Ρέντη, έκανε κάλεσμα στους φίλους του Ολυμπιακού για βροντερό παρών στο αυριανό παιχνίδι και δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι για αυτή την περίοδο. Προετοιμαζόμαστε τρεις εβδομάδες, ουσιαστικά πριν το πρώτο ματς με την Αστερίξ. Στο Βέλγιο κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά όλοι είδαν ότι ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Περιμένω ένα παρόμοιο παιχνίδι αύριο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Η δική τους παρουσία μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να πετύχουμε το σκοπό μας. Σίγουρα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους «4» της διοργάνωσης αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η Αστερίξ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ νεανική και θα παλέψει και αυτή».


Σχετικά Άρθρα