Κωνσταντινίδης: «Να σπάσουμε την έδρα»

21/04/2017 16:27109ΠΑΟΚ 2016/2017
Ετικέτες: ΠΑΟΚ
CheckPoint

Για τον πρώτο τελικό πλει οφ της Α1, κόντρα στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο Ρέντη, μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., για τις μονομαχίες με τους «ερυθρόλευκους»:

«Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση στη σειρά των ημιτελικών και καταφέραμε να ξεπεράσουμε εύκολα το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια!

Από εδώ και πέρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος….ο τελικός! Ο ΠΑΟΚ, την τελευταία διετία, είναι δυο φορές πρωταθλητής και θέλουμε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο. Το πρώτο παιχνίδι μέσα στου Ρέντη είναι πολύ σημαντικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, προκειμένου να σπάσουμε την έδρα.

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα κάνει το Παλατάκι να “φλέγεται” στο 2ο παιχνίδι και θα μας δώσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Οι φίλαθλοί μας, έχουν στηρίξει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Θέλουμε την παρουσία τους και σε αυτά τα ματς, ώστε βήμα-βήμα να πετύχουμε το στόχο μας.»

 


Σχετικά Άρθρα