Κάνουν το κορόιδο οι ομάδες που έχουν απαγόρευση μεταγραφών;

14/07/2017 17:361575Απόψεις
Ετικέτες:

Πριν δέκα ημέρες με το άρθρο μας '' έσκασε βόμβα '' είχαμε αναφέρει την απαγόρευση που είχε υποβάλει η CEV μέσω της ΕΟΠΕ για απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ τον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση του Άρη ξεκαθαρίστηκε ότι δεν αφορά το γυναικείο τμήμα ενώ το αντρικό είναι σε επαφή με τον αθλητή για να βρεθεί λύση.
Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που κλείνει αθλήτριες με μεγάλες προκαταβολές σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά δεν έχουν συμφωνήσει με τις ξένες αθλήτριες που οφείλουν.
Μάλιστα ενώ στην αρχή φαινόταν ότι σύντομα θα τακτοποιόταν το ζήτημα το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει κάθε επαφή με την μεριά των αθλητριών. 
Ο Ηρακλής Κηφισιάς δείχνει να θέλει αλλά να μην μπορεί να αποπληρώσει την ξένη αθλήτρια που οφείλει και οι προτάσεις για μακροχρόνια αποπληρωμή να πέφτουν στο κενό.
Έχουν μείνει είκοσι ημέρες πριν λήξουν οι μεταγραφές και η εξυπηρέτηση που έκανε ο Καραμπέτσος στις συγκεκριμένες ομάδες (να τους ανοίξει το σύστημα των μεταγραφών και να μην εγκρίνει τις μεταγραφές αν δεν αποπληρωθούν οι συγκεκριμένες αθλήτριες) έχει οδηγήσει σε ένα καθησυχασμό τις ομάδες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι  οι μέρες μέχρι τις 4 Αυγούστου θα είναι ''καυτές''.

 


Σχετικά Άρθρα